Queensland University of Technology

Opiskelijatarinat

Alta löydät muutaman QUT:n opiskelijan tarinan.

Ewa Hamerlinksa, Puola

Tiedekunta: Creative Industries
Kurssi: Master of CI (Animation) graduate

qut-student-ewa-hamerlinksa.jpg

Master of Creative Industries -tutkinto antoi minulle mahdollisuuden rakentaa opintoni niiden animaation osa-alueiden ympärille, jotka kiinnostivat minua eniten. Opin tarvittavia teknisiä taitoja, sekä yrittäjyyden yhdistämistä luovien tieteenalojen raameihin. Sain samalla upean mahdollisuuden työskennellä muusikoiden, kirjailijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Opintojeni aikana luomani laaja verkosto tulee varmasti auttamaan haaveitteni toteuttamisessa. Tulevaisuudessa haluan olla animaattori tai luova johtaja multimedia-alalla.

 

 

Hanne Aasen, Norja

Tiedekunta: Masters of Business Advanced
Kurssi: Study Abroad

qut-student-hanne-aasen.jpg

Maisterin tutkintoa opiskellessa sain keskittyä minulle kiinnostavimpaan alueeseen, markkinointiin. Opiskeltavat aineet olivat sekä luovia että käytännöllisiä, saaden minut ajattelemaan uudella tavalla. Palatessani Norjaan, työllistyin brändijohtajaksi. Käytän päivittäin QUT:ssä oppimiani taitoja kehittäessäni markkinointistrategioita tuotteilleni. Opettajieni tuki opintojen aikana ja niiden jälkeen oli enemmän, kuin mitä olisin koskaan voinut toivoa. Tuki oli myös parempaa kuin missään yliopistossa, jossa olin opiskellut aiemmin. Innovatiivisuus on iso osa markkinointia, ja käytännön esimerkit ja harjoitukset ovat auttaneet minua kunnon markkinointinenän kehittämisessä.

 

 

Magnus Larsen, Norja

Kurssi: Study Abroad

qut-student-magnus-larsen.jpg

Unenomaisten kauniilla saarilla pidetty orientaatio oli paras mahdollinen tapa aloittaa QUT:llä. Koko paikan ilmapiiri oli todella rento ja nautittava. Meillä oli tosi hauskaa kaikkien aktiviteettien kanssa touhutessa - kajakkisurffaus oli oma suosikkini!

 

 

Ville Sillänpää, Suomi

Kurssi: Exchange

qut-student-ville-sillanpaa.jpg

Kaupungissa ja kampuksella kiertely oli todella helppoa, vaikka olin juuri saapunut paikalle. Kaikki on todella lähellä eikä minnekään täydy tarpoa pitkälti. Ihmiset ovat ystävällisiä ja kampuksen henkilökunta äärimmäisen avuliasta ja ammattitaitoista. Itse tykkään grillauksesta, ja Brisbanen ilmasto ja puistot ovat siihen loistavia.

 

 

Alexander Svaetichin and Eirik Fjellaksel, Norja ja Ruotsi

Kurssi: Creative Industries graduates

qut-student-alexander-svaetichin-eirik-fjellaksel.jpg

Rakastuimme flash-ohjelmointiin QUT:llä ja yliopiston Creative Industries -tiedekunta oli loistava paikka hioa taitojamme. Valmistumisen jälkeen perustimme oman digitaalisen toimiston, Good Morningin. Yrityksen nimi kuvastaa intohimoamme nousta joka aamu uuteen päivään, tekemään mahdollisimman hyvää työtä. Olemme rakentaneet sivuja Peugeotille, Amnesty Internationalille, Doritokselle ja monille muille kansainvälisille yrityksille.

 

 

Joke Fokke, Hollanti

Tiedekunta: Health
Kurssi: Masters by Research (Behavioural Science)

qut-student-joke-fokke.jpg

Halusin suorittaa osan maisterin tutkinnostani QUT:llä, sillä ohjaajani School of Psychology and Counsellingilla on alansa parhaita. Brisbane on loistava kaupunki asua, sillä siellä on suuri joukko eri kansallisuuksia ja aktiivinen ulkoilmakulttuuri.

 

 

Hamdan E. Bustillo, Norja

Tiedekunta: School of Business
Kurssi: Study Abroad

qut-student-hamdan-e-bustillo.jpg

Jatko-opinnoissa minulle oli tärkeintä valita arvostettu ja korkealaatuinen yliopisto. QUT:n business-koulu on äärimmäisen ammattitaitoinen ja arvostettu maailmalla. Opintojen aikana inspiroidun perustamaan oman sijoitusyrityksen, missä QUT:n henkilökunta on tukenut minua loputtomasti. He auttoivat minua saavuttamaan unelmani. Toinen suuri intohimoni on urheilu, etenkin rugby. Onneksi Brisbane ei pettänyt siinäkään, sillä kaupungissa on monia paikkoja, joista voin kannustaa lempijoukkuettani.

 

 

Vejux Vaiora, Ranskan Polynesia

Tiedekunta: Science & Technology
Kurssi: Bachelor of Information Technology (Network Systems) Graduate

qut-student-vejux-vaiora.jpg

Olin opintojeni aikana äärimmäisen keskittynyt opiskeluun, ja QUT:n henkilökunta ja opiskelukaverini olivat äärimmäisen avuliaita taakkani jakamisessa - sain enemmän tukea kuin olisin koskaan voinut toivoa. IT-opintojeni aikana hiomani tiedot ja taidot ovat antaneet minulle mahdollisuuden suunnitella network engineerin uraa. Jonain päivänä toivon voivani perustaa oman yritykseni. Vaikka opiskelin kovalla tahdilla, minulla oli silti mahdollisuus harrastaa paljon. Kokeilen jopa laskuvarjohyppyä!

 

 

Santiago Saavedra, Kolumbia

Tiedekunta: Business
Kurssi: Bachelor of Business (Public Relations)

qut-student-santiago-saavedra.jpg

Public Relations (PR) -opintoni ovat auttaneet minua ymmärtämään PR:ää, sen tärkeyttä yrityksille, sekä yleisesti yritysmaailmaa. Opettajani QUT:llä ovat hyvissä puheväleissä tunnettuihin PR-yrityksiin, mikä antoi meille loistavia opintomahdollisuuksia. Pääsimme usein työskentelemään oikealle asiakkaalle oikeiden ongelmien parissa näiden PR-firmojen kautta. Mikä oli fantastista!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Contact