Queensland University of Technology

QUT pääkampus Gardens Point sijaitsee aivan Brisbanen keskustassa kauniilla sijainnilla Botanic Gardensin ja Brisbanen joen vierellä
 

Opiskelu QUT:ssä - Queensland University of Technology

Queensland University of Technology (QUT) on moderni yliopisto, joka sijaitsee Brisbanessa Australiassa. QUT on tunnettu kansainvälisesti ja tarjoaa monipuolisen opintovalikoiman.

Queensland University of Technology

QUT:n pääkampus Gardens Point sijaitsee aivan Brisbanen keskustassa kasvitieteellisen puutarhan vieressä, Brisbanen joen varrella. Brisbane on Queenslandin pääkaupunki, missä suotuisista säistä saa nauttia vuoden ympäri.

Yliopistolla on erittäin aktiivinen kansainvälisten opiskelijoiden toimikunta, joka järjestää tapahtumia sekä vapaa-ajan kursseja aktiivisesti. QUT:ssä opiskellessa saat mahdollisuuden tutustua useisiin eri kulttuureihin, sillä opiskelijoita on 100 eri maasta. Yliopisto tarjoaa myös erinomaisia kontakteja yritysmaailmaan.

Miksi QUT?

Australian Queensland University of Technology on kansainvälisesti arvostettu korkeatasoinen yliopisto. QUT tarjoaa oppimisympäristön yhdessä tunnettujen toimeksiantajien kanssa. QUT:llä on yhteistyökumppaneina maailmankuuluja yrityksiä kuten Microsoft, UNESCO ja Shell. Yliopistosta valmistuneiden opiskelijoiden työllistyminen koulutuksen jälkeen onkin huippuluokkaa. Yliopisto tarjoaa monipuolisen opintovalikoiman - voit valita kurssisi yli 2 200 oppiaineen joukosta.

Yliopiston erityiset vahvuudet ovat Creative Industries -tiedekunnassa. Vahvimpia aloja ovat Fashion, Film, Creative Writing, Communication, Dance, Drama, Animation ja Acting. Tähän tiedekuntaan on erityisesti panostettu tilojen, opetuksen ja välineistön suhteen, joten yliopisto on loistava valinta etenkin näitä aloja ajatellen.

Vuonna 2013 The Times rankkasi QUT:n Australian parhaaksi, ja maailman 26. parhaaksi alle 50-vuotta vanhaksi yliopistoksi.

 

Fakta

Opiskelijoita: 40 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: 6 800
CRICOS code: 00213J
Yliopiston sivut: www.qut.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Contact