Monash University

Opiskelu Melbournessa

Monash on yksi Australian arvostetuimmista tutkimusyliopistoista. Yliopiston vahvuuksia ovat mm. solutiede, nanteknologia, biologia, lääkekehitys ja tieturvallisuus.

Melbourne

Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki (3,8 miljoonaa asukasta) ja hyvin suosittu opiskelijoiden keskuudessa. Kaupungissa opiskelee yli 50 000 ihmistä ympäri maailman. Melbourne on äänestetty yhdeksi maailman parhaista paikoista elää. Ilmasto on ihanteellinen ja täällä voi nauttia lämmöstä ja auringosta vaikkapa yhdessä monista puistoista. Heti kaupungin ulkopuolelta löytyy myös rantoja ja kansallispuistoja!

Kampusalue

Monash on Australian suurin yliopisto ja sillä on kuusi eri kampusaluetta. Yliopistolla on näiden lisäksi kampukset myös Malesiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kaksi suurinta kampusta, joissa myös valtaosa opiskelijoista opiskelee, ovat Clayton ja Caulfield. Niissä on opiskelija-asuntola, opiskelijayhdistyksiä, urheilumahdollisuuksia, kirjakauppoja, ATK-luokkia, posti sekä pankki, opiskelijaterveydenhuolto, kauppoja, ravintoloita, baareja sekä kahviloita.

Asuminen

Monash tarjoaa erityyppisiä asumismuotoja opiskelijoilleen. Voit valita kampuksella tai sen läheisyydessä asumisen opiskelija-asuntolassa, asunnossa tai talossa yhdessä muutaman muun opiskelijan kanssa. Taloissa on kalustetut huoneet ja yhteiset WC:t ja keittiöt. Molemmat vaihtoehdot saa ruokailuilla tai ilman. On myös mahdollista asua isäntäperheessä tai vuokrata oma asunto yksin tai yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Halutessasi saat koululta apua oikean asumistavan löytämiseksi juuri sinulle.

Lisätietoa: Monash Residential Services

Liikenne

Melbournessa on toimiva joukkoliikenne raitiovaunuineen ja busseineen.

Ilmasto

Melbournen ilmasto on erittäin vaihtelevaa ja saman päivän aikana saattaakin kokea kaikki neljä vuodenaikaa. Kaikkeen on siis syytä varautua. Keskilämpötilat kesällä ovat 25 asteen tietämissä ja talvella alimmillaan 13 asteessa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Contact