Monash University

Monash University kampus

Monash University on Australian suurin yliopisto, jolla on kuusi eri kampusta Australiassa. Näiden lisäksi Monashillä on kampukset Malesiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kampusalue

Monash on Australian suurin yliopisto ja sillä on kuusi eri kampusaluetta. Yliopistolla on näiden lisäksi kampukset myös Malesiassa ja Etelä-Afrikassa.

Kaksi suurinta kampusta, joissa myös valtaosa opiskelijoista opiskelee, ovat Clayton ja Caulfield. Niissä on opiskelija-asuntola, opiskelijayhdistyksiä, urheilumahdollisuuksia, kirjakauppoja, ATK-luokkia, posti sekä pankki, opiskelijaterveydenhuolto, kauppoja, ravintoloita, baareja sekä kahviloita.

Asuminen

Monash tarjoaa erityyppisiä asumismuotoja opiskelijoilleen. Voit valita kampuksella tai sen läheisyydessä asumisen opiskelija-asuntolassa, asunnossa tai talossa yhdessä muutaman muun opiskelijan kanssa. Taloissa on kalustetut huoneet ja yhteiset WC:t ja keittiöt. Molemmat vaihtoehdot saa ruokailuilla tai ilman. On myös mahdollista asua isäntäperheessä tai vuokrata oma asunto yksin tai yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Halutessasi saat koululta apua oikean asumistavan löytämiseksi juuri sinulle.

Lisätietoa: Monash Residential Services

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Contact