Monash University

 

Opiskelu Monash Universityssä

Australian Melbournessa sijaitseva Monash University on arvostettu kansainvälinen huippuyliopisto, joka tarjoaa sinulle useita eri aloja valittavaksesi. Voit Australiassa opiskelun lisäksi yhdistää opiskeluusi jaksoja myös Malesiassa ja Etelä-Afrikassa.

Monash University

Monashilla on kuusi kampusta Australiassa ja kaksi ulkomailla - Malesiassa ja Etelä-Afrikassa. Australian kampukset sijaitsevat 15 minuutin - 3 tunnin päässä Melbournen keskustasta.

Miksi Monash University?

Monash on yksi Australian arvostetuimmista tutkimusyliopistoista. Yliopiston vahvuuksia ovat solutiede, nanoteknologia, lääkekehitys, kansantaloustieteet sekä terveydenhoitoala yleisesti. Vaihto-opiskelijoille on tarjolla yli 6 000 kurssia joista valita mieleisensä.

Monash on todella suuri yliopisto. Claytonin kampus on niin suuri, että sillä on oma postinumero. Monash järjestää lukuisia mielenkiintoisia akateemisia, poliittisia, sosiaalisia, kulttuurillisia ja urheilutapahtumia. Voit selata tapahtumia täältä.

Monashin opiskelijayhteisö on erittäin aktiivinen ja eri kerhoja ja yhteisöjä on tarjolla yli 100. Urheiluklubeja on puolestaan 45. Voit myös rikastuttaa opintojasi vapaa-ehtoistyöllä. Lue lisää Monashin vapaaehtoistöistä.

Vinkki maisterin tutkintoa suorittaville

Jos suoritat maisterin tutkintoa suomalaisessa korkeakoulussa ja lähdet tutkinnon aikana vuodeksi vaihtoon Monashiin suorittamaan saman pääaineen opintoja, on sinulla mahdollisuus saada kaksi maisterin tutkintoa.

Monash hyväksilukee omaan maisterintutkintoon (1,5 vuotta) kursseja suomalaisesta tutkinnosta yhden lukukauden verran. Vuoden vaihto-opiskelulla ja hyväksiluvuilla saat siis australialaisen maisterin tutkinnon kaupan päälle. Vaihdon jälkeen palaat Suomeen ja sisällytät Monashin opinnot osaksi omaa suomalaista tutkintoa, suoritat loput opinnot ja saat maisterintutkinnon Suomesta. Kotimaisella ja kansainvälisellä tutkinnolla teet CV:stäsi todella kilpailukykyisen.

Fakta

Opiskelijoita: 62 550
Kansainvälisiä opiskelijoita: 22 291
CRICOS code: 00008C
Internet-osoite: www.monash.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Contact