Macquarie University

Opiskelu Sydneyssä

Australian Macquarie University on innovatiivinen yliopisto, joka on pärjännyt erinomaisesti kansainvälisissä arvioinneissa.

Sydney

Sydneyn miljoonakaupungissa asuu noin 4,2 miljoonaa ihmistä. Sydenyssä monet kulttuurit ovat edustettuina. Kaupunki on kaiken lisäksivarsinainen ostosparatiisi. Vaikka Sydney on tiheään asuttu, on kaupungissa myös avoimia alueita, joissa voi nauttia aurinkoisista päivistä puiden varjossa tai satamatuulten jäähdyttelemänä. Lisäksi Sydneyssä on monta kaunista rantaa, joista tunnetuimmat ovat Bondi Beach ja Manly Beach.

Kampusalue

Macquarie Universityn kampus on tilava ja toimiva. Opiskelijat lukevat kirjoja ja syövät usein lounasta kampuksen kauniilla ruohomatoilla auringonpaisteesta nauttien. Kampuksella on opiskelija-asuntojen, museoiden ja ostoskeskuksen ohella paljon erilaisia palveluja, kuten kaksi pankkia, posti, kuntosali ja golfkenttä.

Asuminen

Perinteisiä opiskelija-asuntoja on Macquarien kampusalueella. Voit myös asua omassa asunnossa tai jakaa asunnon muiden opiskelijoiden kanssa, mikä on yleensä halvin vaihtoehto. Monet opiskelijat valitsevat myös asumisen rantojen lähellä. Esimerkiksi Mandin, Bondin tai Coogeen läheisyydessä. Tällöin on kuitenkin varauduttava käyttämään paljon aikaa matkan tekoon yliopison ja asunnon välillä.

Liikenne

Bussilla ja junalla pääsee liikkumaan sujuvimmin ympäri Sydneyta sekä kampukselle.

Ilmasto

Sydneyssä on vaihteleva ilmasto, lämpimin kesin ja leudoin talvin. Lämpimin kuukausi on tammikuu, jolloin keskilämpötilat liikkuvat 18 - 25 asteessa. Talvi on leuto ja hieman viileämpi. Kylmin kausi on yleensä kesäkuun tienoilla, jolloin lämpötila on 8 - 16 asteessa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Contact