Macquarie University

Macquarie Universityn vehreää kampusaluetta
 

Opiskelu Macquarie Universityssä

Macquarie University on moderni yliopisto historiallisissa puitteissa. Sen kaunis ja vehreä 126 hehtaarin kampus sijaitsee lähellä monikansallista yritysaluetta, mikä mahdollistaa opiskelijoiden hyvät työharjoittelumahdollisuudet.

Macquarie University

Macquarien pääkampus North Ryde sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Sydneyn vilkkaasta keskustasta. Kampuksen vieressä on useita monikansallisia yhtiöitä, joiden kanssa yliopisto tekee läheistä yhteistyötä. Opiskelijat voivatkin helposti hyödyntää yliopiston ja yritysten välisiä suhteita esimerkiksi työharjoittelun muodossa.

6 hyvää syytä opiskella Macquarie Universityssä

 1. Toimitusjohtajat ympäri maailmaa rankkaavat Macquarien top 5 australialaisen yliopiston joukkoon, josta he työllistävät vastavalmistuneita
 2. Yliopisto sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Sydneystä pohjoiseen
 3. Macquarieta arvostetaan sen johtavista liiketalouden, ympäristötieteiden, psykologian ja langattoman tekniikan opinto-ohjelmista
 4. Macquarien Master of Applied Finance -koulutusohjelma on maailman suurin
 5. Yliopiston Master of Business Administration -koulutusohjelma on rankattu Australian parhaimmiston joukkoon
 6. Macquarien ainutlaatuisen oppimisympäristön keskiössä on PACE (Professional and Community Engagement): yliopistossa opitun soveltaminen tosielämän tilanteissa.

Macquarie University: 5 tähden yliopisto

Kansainvälinen QS Stars –arvostelujärjestelmä on myöntänyt Macquarielle viisi tähteä kaikissa järjestelmän pääkategorioissa – vain neljä muuta australialiasyliopistoa on yltänyt samaan. Kategoriat ovat:

 • Valmistuneiden työllistyminen
 • Opetus 
 • Tutkimus
 • Fasiliteetit / tilat 
 • Innovaatio
 • Kansainvälisyys
 • Diversiteetti 
 • Erikoistumisaineet

Mitä voin opiskella Macquarie Universityssä?

 • Kandidaatin tutkinto (Bachelor)
 • Maisterin tutkinto (Master)
 • Yksi tai kaksI lukukautta vaihto-opiskelijana

Mitä Macquarie Universityssä opiskelu maksaa?

Opiskelukustannukset vaihtelevat opintojen tason (kandi, maisteri) ja koulutusohjelman mukaan. Opintoneuvojamme selvittävät mielellään mieleisesi koulutusohjelman hinnan ja arvion elämiskustannuksista Sydneyssä, mutta etenkin vaihto-opiskelulukukaudet ovat Macquariessa edulliset.

Student Representative -apuraha
Student Representative scholarship on opintoja ohjaava apuraha, joka auttaa kattamaan opintomaksujasi. Apuraha kattaa 1000AUD lukukausimaksuihisi sekä GoPro-kameran ja Samsungin tabletin, joiden arvo on niin ikään n. 1000AUD. Apurahan saaneet ovat velvoitettuja dokumentoimaan opintojaan sekä osallistumaan Global Leadership Programiin. Rahan ja tavaran lisäksi apurahan saaneille järjestetään erityistä viestinnän ja sosiaalisen median koulutusta, mikä tekee tästä apurahasta erityisen mielenkiintoisen juuri mediasta, journalismista ja muista viestintäopinnoista kiinnostuneille. 

Rahallisen hyödyn lisäksi saat Student Representative -apurahalla arvokasta käytännön kokemusta sekä hyödyllistä akateemista - ja ammatillista palautetta työskentelystäsi läpi opintojesi. Katso lisätietoja Student Representative Scholarshipista Macquarien yliopistossa!

Pari faktaa Macquarie Universitystä

 • Opiskelijoita: 35,000
 • Kansainvälisiä opiskelijoita: 12,000 
 • Kampuksella on tarjolla yli 100 ryhmäliikuntatuntia viikossa
 • Lämmitetyt uima-altaat niin ulko- kuin sisätiloissakin

Lue lisää Macquarie Universityn nettisivuilta.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, laita meille ihmeessä viestiä. Opintoneuvojamme ovat täällä sinua varten – vastaamme mielellämme kysymyksiin hinnoista, budjetoinnista ja mistä tahansa muusta mieleesi juolahtavasta ulkomailla opiskeluun liittyvästä asiasta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Contact