Macquarie University

Macquarie Universityn vehreää kampusaluetta
 

Opiskelu Macquaire Universityssä

Macquarie University on moderni yliopisto historiallisissa puitteissa. Sen kaunis ja vehreä 126 hehtaarin kampus sijaitsee lähellä monikansallista yritysaluetta, mikä mahdollistaa opiskelijoiden hyvät työharjoittelumahdollisuudet.

Macquarie University

Macquarien pääkampus North Ryde sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Sydneyn vilkkaasta keskustasta. Kampuksen vieressä on useita monikansallisia yhtiöitä, joiden kanssa yliopistolla on läheistä yhteistyötä. Opiskelijat voivatkin helposti hyödyntää yliopiston ja yritysten välisiä suhteita esimerkiksi työharjoittelun muodossa.

Miksi Macquarie University?

Australian Macquarie University on innovatiivinen yliopisto, joka on pärjännyt erinomaisesti kansainvälisissä arvioinneissa. Macquarie on myös palkittu siitä, että heidän valmistuvat maisterinopiskelijat saavat korkeaa aloituspalkkaa siirtyessään työelämään. Macquarie antaakin näin ollen hyvät ohjeet ja eväät urapolun suunnittelua varten. Vuonna 1964 perustetun Macquarien vahvuuksina ovat laaja ainevalikoima, joustavat aineyhdistelmät ja modernit keskustelevat opetusmenetelmät - kaunista kampusta unohtamatta. Yliopiston vahvimmat alat ovat Media, Arts, Business, International Relations, Chiropractic ja Translating/Interpreting tutkinnot. Macquarien opiskelijakunta on kansainvälistä. 

Macquarie tarjoaa ainutlaatuisen ja erinomaisen ohjelman Global Leadership Program maisteritason opiskelijoille, jotka haluavat kansainvälisen uran. Tutustu ohjelmaan lisää tästä linkistä!

Macquarie tarjoaa myös vaihto-opiskelijoille työharjoittelumahdollisuuden. Lukukaudessa suoritetaan yleensä 4 kurssia. Macquariessa voit suorittaa vaihdon aikana 2 kurssia ja 2 kurssin verran työharjoittelua.

Vuonna 2013 The Times rankkasi Macquarie Universityn maailman 36. parhaaksi alle 50-vuotta vanhaksi yliopistoksi.

Fakta

Opiskelijoita: n. 35 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 12 000
CRICOS code: 00002J
Yliopiston sivut tästä linkistä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Contact