Macquarie University

Macquarie Universityn vehreää kampusaluetta
 

Opiskelu Macquarie Universityssä

Macquarie University on moderni yliopisto historiallisissa puitteissa. Sen kaunis ja vehreä 126 hehtaarin kampus sijaitsee lähellä monikansallista yritysaluetta, mikä mahdollistaa opiskelijoiden hyvät työharjoittelumahdollisuudet.

Macquarie University

Macquarien pääkampus North Ryde sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Sydneyn vilkkaasta keskustasta. Kampuksen vieressä on useita monikansallisia yhtiöitä, joiden kanssa yliopistolla on läheistä yhteistyötä. Opiskelijat voivatkin helposti hyödyntää yliopiston ja yritysten välisiä suhteita esimerkiksi työharjoittelun muodossa.

6 hyvää syytä opiskella Macquarie Universityssä

 1. Toimitusjohtajat ympäri maailmaa rankkaavat Macquarien top 5 australialaisen yliopiston joukkoon, josta he työllistävät vastavalmistuneita
 2. Yliopisto sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Sydneystä pohjoiseen
 3. Macquarieta arvostetaan sen johtavista liiketalouden, ympäristötieteiden, psykologian ja langattoman tekniikan opinto-ohjelmista
 4. Macquarien Master of Applied Finance –koulutusohjelma on maailman suurin
 5. Yliopiston Master of Business Administration –koulutusohjelma on rankattu yhdeksi parhaista Austraasiassa
 6. Macquarien uniikin oppimisympäristön keskiössä on PACE (Professional and Community Engagement), aloite mahdollisuuksille soveltaa opittua tosielämän tilanteissa

Macquarie University: 5 tähden yliopisto

Kansainvälinen QS Stars –arvostelujärjestelmä on myöntänyt Macquarielle viisi tähteä kaikissa järjestelmän pääkategorioissa – vain neljä muuta australialiasyliopistoa on yltänyt samaan. Kategoriat ovat:

 • Valmistuneiden työllistyminen
 • Opetus 
 • Tutkimus
 • Fasiliteetit / tilat 
 • Innovaatio
 • Kansainvälisyys
 • Diversiteetti 
 • Erikoistumisaineet

Mitä voin opiskella Macquarie Universityssä?

 • Kandidaatin tutkinto (Bachelor)
 • Maisterin tutkinto (Master)
 • Yksi tai kaksI lukukautta vaihto-opiskelijana

Mitä Macquarie Universityssä opiskelu maksaa?

Opiskelukustannukset vaihtelevat opintojen tason (kandi, maisteri) ja koulutusohjelman mukaan. Opintoneuvojamme selvittävät mielellään mieleisesi koulutusohjelman hinnan ja arvion elämiskustannuksista Sydneyssä, mutta etenkin vaihto-opiskelulukukaudet ovat Macquariessa edulliset.

Student Representative –stipendi
Student Representative scholarship on opintoja ohjaava apuraha, joka auttaa kattamaan opintomaksujasi. Stipdentillä saat 1000AUD apurahan opintoihisi sekä lisäksi GoPro-kameran ja Samsungin tabletin, joiden arvo on niin ikään n. 1000AUD. Stipendiin kuuluu myös opiskelujesi dokumentointi vloggaamalla ja Global Leadership Programiin osallistuminen, minkä lisäksi saat erityistä viestinnän ja sosiaalisen median opetusta - siis loistava mahdollisuus mediasta, journalismista ja / tai viestinnästä kiinnostuneille!

Rahallisen hyödyn lisäksi saat Sudent Representative -stipendillä arvokasta käytännön kokemusta sekä hyödyllistä akateemista - ja ammatillista palautetta työskentelystäsi läpi opintojesi. Katso lisätietoja Student Representative Scholarshipista Macquarien yliopistossa!

Pari faktaa Macquarie Universitystä

 • Opiskelijoita: 35,000
 • Kansainvälisiä opiskelijoita: 12,000 
 • Kampuksella on tarjolla yli 100 ryhmäliikuntatuntia viikossa
 • Lämmitetyt uima-altaat niin ulko- kuin sisätiloissakin

Lue lisää Macquarie Universityn nettisivuilta.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, laita meille ihmeessä viestiä. Opintoneuvojamme ovat täällä sinua varten – vastaamme mielellämme kysymyksiin hinnoista, budjetoinnista ja mistä tahansa muusta mieleesi juolahtavasta ulkomailla opiskeluun liittyvästä asiasta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Contact