Griffith University

Conservatorium, Griffith University
 

Opiskelu Griffith Universityssä

Griffith University on korkeatasoinen ja monialainen yliopisto, jonne virtaa opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Brisbanen rento kaupunki ja Gold Coast tarjoavat opiskelulle mukavat puitteet.

Griffith University

Brisbane on Australian itärannikolla sijaitsevan Queenslandin osavaltion pääkaupunki, jossa asuu 1,7 miljoonaa ihmistä. Ilmasto on mukavan lämmin ympäri vuoden; tammikuun päivälämpötila on keskimäärin 25 - 35 astetta ja heinäkuussa noin 15 - 25 astetta. Enemmän rantaelämää haikailevat voivat viettää viikonlopun Gold Coastilla - Australian rantaelämän keskuksessa. Lomapaikkana esimerkiksi lähialueen Cairns on paratiisimainen.

Griffith University on korkeatasoinen ja erittäin monialainen yliopisto, joka toimii viidellä eri kampuksella. Suurin osa opiskelijoista valitsee opiskelupaikakseen joko Nathan-kampuksen Brisbanessa tai Gold Coastin kampuksen.

Miksi Griffith University?

Griffith University on tunnetusti tasoltaan erinomainen ja opintoalojen kirjo on todella laaja. Yliopiston sijainti ei voisi olla parempi; pääset opintojen lomassa helposti jo legendaksi muodostuneille Gold Coastin hiekkarannoille rentoutumaan.

  • Erittäin monipuolipuoliset opintomahdollisuudet.
  • Griffith panostaa opiskelijoiden ja liike-elämän välisiin suhteisiin. Yhteistyö yritysten kanssa tukee opiskelijan siirtymistä työelämään heti valmistumisen jälkeen.
  • Griffith University on palkittu korkeatasoisesta opetuksestaan.
  • Griffith University on yksi Australian johtavista tutkimusyliopistoista.
  • Queenslandissa on ihanteellinen ilmasto ja useimpia Australian suurkaupunkeja edullisemmat elinkustannukset.

  

Lue lisää KILROYn opiskelijan blogista opiskelusta Griffith Universityssä.

Fakta

Opiskelijoita: n. 37 800
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 8 800
CRICOS code: 00233E
Yliopiston sivut: www.griffith.edu.au

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Griffith University
Ota yhteyttä
Contact