Curtin University

Opiskelu Perthissä

Curtin University sijaitsee Länsi-Australiassa kauniissa Perthin kaupungissa. Curtinissa opiskelet kansainvälisessä ympäristössä ja verkostoidut tulevaisuuden ammattilaisten kanssa. Perthistä pääset opintojen välissä kätevästi upeisiin luontokohteisiin, tai lentäen Aasiaan lomalle.

Perth

Curtin University sijaitsee Perthissä, joka on hieman vähemmän tunnettu australialainen kaupunki. Perth on 1,5 miljoonan asukkaan kosmopoliitti kaupunki, jota pidetään yhtenä maailman turvallisimmista sekä elämäniloisimmista kaupungeista. Kaupungin keskustasta löytyvät erinomaiset ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja kivenheiton päässä upea palmujen reunustama rantakatu sekä vehreä Kings Park -puistoalue. 20 kilometrin päässä keskustasta levittäytyvät puolestaan upeat hiekkarannat. Perthissä on Australian suurin ravintolavalikoima pinta-alaan suhteutettuna.

Kuten kaikkialla Australiassa, myös Länsi-Australiassa on tarjolla hienoja luonnonnähtävyyksiä. Esimerkiksi Ningalo Reef on lähes yhtä upea kuin itärannikon Iso valliriutta. Länsi-Australiassa pääset nauttimaan upeista maisemista ilman turistimassojen tunkua - toisin kuin tiuhemmin kansoitetulla itärannikolla.

Lisäksi Perthistä pääsee lentäen nopeasti kiertelemään Aasian nähtävyyksiä. Perthissä eläminen on myös asteen verran edullisempaa kuin monessa muussa Australian kaupungissa.

Ilmasto

Perthissa on tyyppillinen välimerenilmasto, eli kuumat ja kuivat kesät sekä leudot ja kosteat talvet. Perth on Australian aurinkoisin kaupunki - aurinkoisia tunteja on enemmän kuin missään muualla maassa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Contact