Curtin University

Curtis Universityn Kampus

Yli 815 kurssia ja yli 40 000 opiskelijaa: Curtin University on Länsi-Australian suurin yliopisto. Curtinissa opiskelee yli 8 200 kansainvälistä opiskelijaa, yli 105 maasta. Kansainvälisten opiskelijoiden pääkampus on Bentley, 11 kilometrin levyinen alue täynnä kauniita puistoja ja puutarhoja, vain kuuden kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella.

Curtin Universityn tilat

Bentley on iso kampus, jossa on kaikki opiskelijaelämää helpottavat tilat: urheilukeskus, kahviloita, kirjasto, kirjakauppa, pankki sekä business- ja tietokonekeskukset, opiskelijoiden tukikeskus ja terveysasema. Curtin on satsannut myös opiskelutiloihin, joihin kuuluvat erinomaiset tv- ja elokuvatutkimuksen tilat sekä liikeanalyysilaboratorio.

Kampusalue

Curtin Universityn suurin kampus, Bentley, sijaitsee upeiden puistojen ja puutarhojen ympäröimänä vain kuuden kilometrin päässä Perthin kaupungin sydämestä. Bentleyssä on mm. oma terveysasema, pankki ja vapaa-ajan keskus.

Majoitus

Bentleyn kampusalueella on 1 200 huonetta kampuksella. Noin 75 % kaikista kampuksen opiskelijoista on kansainvälisiä opiskelijoita, joista noin puolet Aasiasta. Iso osa eurooppalaisista opiskelijoista hankkii majoituksen yksityisiltä markkinoilta kampuksen sijaan. Suosittelemme kuitenkin kampuksella asumista niille, jotka haluavat elää todellista opiskelijaelämää. Monet opiskelijat saavat elinikäisiä ystäviä kaikkialta maailmasta. 

Liikenne

Curtinin yliopistolle ja kampukselle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Curtin Universityllä on oma bussiasema, joka on yhteydessä Transperth Public Transport Networkiin. Monien bussilinjojejn pääteasema on Curtinin bussiasema. Päätoimisena opiskelijana voit saada alennusta julkisen liikenteen hinnoista.

 

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Contact