Curtin University

Curtin Universityn kampusta
 
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Curtin University

Curtin University sijaitsee Länsi-Australiassa kauniissa Perthin kaupungissa. Curtinissa opiskelet kansainvälisessä ympäristössä ja verkostoidut tulevaisuuden ammattilaisten kanssa. Perthistä pääset opintojen välissä kätevästi upeisiin luontokohteisiin, tai lentäen Aasiaan lomalle.

Curtin University

Curtin University sijaitsee Perthissä, joka on hieman vähemmän tunnettu Australialainen kaupunki. Perth on erittäin viehättävä. Keskustasta löytyvät erinomaiset ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja kivenheiton päässä upea palmujen reunustama rantakatu sekä vehreä Kings Park -puistoalue. 20 kilometrin päässä keskustasta levittäytyvät puolestaan upeat hiekkarannat.

Kuten kaikkialla Australiassa, myös Länsi-Australiassa on tarjolla hienoja luonnonnähtävyyksiä. Esimerkiksi Ningalo Reef on lähes yhtä upea kuin itärannikon Iso valliriutta. Länsi-Australiassa pääset nauttimaan upeista maisemista ilman turistimassojen tunkua - toisin kuin tiuhemmin kansoitetulla itärannikolla.

Lisäksi Perthistä pääsee lentäen nopeasti kiertelemään Aasian nähtävyyksiä. Perthissä eläminen on myös asteen verran edullisempaa kuin monessa muussa Australian kaupungissa.

Miksi Curtin University of Technology?

Curtin University of Technology sijaitsee opintojen kannalta mukavassa kaupungissa, jonka  muuta Australiaa huokeampi elintaso ja läheiset luontokohteet tekevät opiskeluajasta kiinnostavan ja tapahtumarikkaan. Yliopisto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kursseja. Muita erinomaisia syitä ovat

  • Kansainvälinen ja monikulttuurinen opiskeluympäristö. Curtinissa on opiskelijoita yli sadasta eri maasta, joten verkostoituminen on helppoa.
  • Curtinissa painotetaan käytännön yhteistyötä sekä yritysten että virallisten tahojen kanssa. Useisiin ohjelmiin sisältyy käytännön työharjoittelua yrityksissä.
  • Voit joustavasti koota tutkinnon haluamistasi kursseista.
  • Curtinilla on erittäin vahva MBA-tutkinto.

Fakta

Opiskelijoita: 46 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: 19 000
Cricos Provider Code: 00301J
Yliopiston sivut: http://international.curtin.edu.au/

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Curtin University
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact