Välivuosi = mahdollisuuksien vuosi

Välivuosi = mahdollisuuksien vuosi

Välivuosi on täydellinen hetki toteuttaa omia unelmia sekä etsiä omaa polkua. Moni lähteekin tällöin reissun päälle, mutta tiesitkö että samalla on kuitenkin mahdollista myös edistää opintoja?

Working Holiday –kausi Australiassa on hyvin suosittu tapa välivuoden viettoon. Samalla voit suorittaa myös lukukauden verran eri alojen kursseja, sillä osaan Australian yhteistyöyliopistoistamme voit myös hakea vaihtoon suoraan lukion tai ammattikoulun pohjalta! Tämä on erinomainen tapa vaikka testata mikä olisi se oma ala, jota sitten välivuoden jälkeen lähteä opiskelemaan.

Supersuosittu Working Holiday + lukukausi yliopistossa

Macquarie University sijaitsee Sydneyssä ja on yksi yhteistyöyliopistoistamme, joka tarjoaa suoraan toisen asteen opintojen (lukio tai ammattikoulu) pohjalta yliopisto-opintojen ns. testaamisen vaihto-opiskelijan roolissa. Working holiday -viisumilla Australiassa voisi viettää aikaa vuoden, työskennellä ja kerryttää kokemusta ja matkakassaa, reissata ja opiskella max. 16 viikon jakson. Ja tuon 16 viikon aikana ennättää juuri suorittamaan hyvän määrän lukukauden opintoja!

Voisit opiskella esimerkiksi jotain näistä kokonaisuuksista:

  • Global culture -opintokokonaisuus 
    Kursseihin lukeutuu mm. "Asia in the Global Context", "Introduction to Global Politics" ja "Introduction to Digital Media"

  • Taking care of business -opintokokonaisuus 
    Kursseihin lukeutuu mm. "Principles of Management", "Marketing Fundamentals" ja "Accounting Information for Decision-Making" 

  • The meaning of life -opintokokonaisuus 
    Kursseihin lukeutuu mm. "Drugs Across Cultures", "Introducing Indigenous Australia" ja "Introduction to Criminology"

Edellä mainittujen esimerkkien lisäksi voit räätälöidä itsellesi myös täysin oman paketin kursseja, jotka kiinnostavat juuri sinua!

 

Tule juttelemaan lisää maksuttomaan opintoneuvontaan
Varaa aika


Vaihtolukukausi suoraan toisen asteen opintojen pohjalta on mahdollista myös seuraavissa yliopistoissa Australiassa:

Kiinnostuitko näistä yliopistoista?
Kysy lisää
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Contact