• helmi03

  Urheilustipendillä USA:ssa - Ellinoora ja golf

  Moi! Mun nimi on Ellinoora ja olen Suomesta. Syksyllä 2014 tein päätöksen, että haluan lähteä opiskelemaan USA:an ja pelata koulun golf-joukkueessa. KILROYn avulla sain urheilustipendin ja nyt olen opiskellut melkein kokonaisen kauden Univeristy of North Carolinassa Wilmingtonissa (UNCW). Ilman KILROYn apua en olisi löytänyt tai saanut samankaltaista opiskelupaikkaa. Kauden aikana UNCW:ssä minusta on tullut paljon itsenäisempi, avoimempi ja toki myös parempi golffaaja!

  Ellinoora on erinomaisesti menestynyt golffari ja saikin KILROYn avustuksella urheilustipendin tunnettuun University of North Carolinaan. Hän lähti syksyllä yliopistoon opiskelemaan ja liittyi yliopiston tasokkaaseen golf-joukkueeseen. Lue alta Ellinooran tunnelmia enimmäisen kauden jälkeen. 

  Millaista opiskelu UNCW:ssä on ollut? Opiske... Lue lisää
 • tammi13

  Yhdistä Working Holiday ja vaihto-opinnot

  Miltä kuulostasi reissaamisen, työnteon ja opintojen yhdistäminen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? Oseania tarjoaa loputtomasti lämpöä ja ystävällisyyttä erinomaisten opintovaihtoehtojen lisäksi!

  Vaihto-opinnot Working Holiday -viisumilla Moni Australiaan tai Uuteen-Seelantiin vaihto-opintoihin suuntaava opiskelija suunni... Lue lisää
 • joulu29

  Vaihtolukukausi San Diego State Universityssä syksyllä 2016

  Opiskeletko korkeakoulussa Suomessa? Haluaisitko suorittaa osan tutkintoasi ulkomailla? Opintoneuvojamme auttavat sinua hakuprosessissa lukukaudeksi tai kahdeksi opintoihin San Diego State Universityyn Kaliforniaan. Haku on nyt auki!

  San Diego State University eri rankingeissä Kalifornian San Diego State University erottuu ... Lue lisää
 • joulu16

  Urheilustipendillä USA:ssa - Petra ja golf

  Petra on intohimoinen urheilija ja hänen unelmansa on yhdistää rakastamansa urheilulaji, ulkomailla opiskelu ja matkailu. Hän otti haasteen vastaan ja lähti KILROYn avustuksella University of Oregoniin golf-urheilustipendillä! Petra opiskelee parhaillaan Oregonissa ja kertoo alla kokemuksistaan ensimmäisen kauden jälkeen.

  Kuinka... Lue lisää
 • joulu11

  Elokuvantekijän kesäkurssi Uudessa-Seelannissa

  Haaveiletko elokuvien kuvaamisesta ja taitojesi kehittämisestä uskomattoman upeassa ympäristössä? University of Auckland presents: neljän viikon mittainen käytännönläheinen kesäkurssi intohimoisille elokuvantekijöille!

  University of Aucklandin elokuvantekijän kesäkurssin (20.6.- 15.7.2016) haku on nyt auki! 

  ... Lue lisää
 • joulu09

  Erilainen joulu ulkomailla

  Perinteinen joulubarbeque rannalla Ausseissa, jouluruokaostoksilla kalkkunaa ja vanukasta etsien Lontoossa tai joulun vietto amerikkalaiseen tapaan lahjat joulusukasta löytäen. Jokaisella maalla on omat jouluperinteensä. Missä olet tänä vuonna juhlimassa joulua? 

  Vuosittain yli 17 000 suomalaista opiskelee ulkomailla suorittaen joko koko tuntintoaan tai osa... Lue lisää
 • marras23

  Kandin opintoihin Englantiin syksyksi 2016

  Haku auki Jos suunnittelet kandin opintoja Englannissa, on hyvä tietää, että virallinen haku on nyt auki ja sulkeutuu 15. tammikuuta.

  KILROYn yhteistyöyliopistot Englannissa KILROY edustaa viittä englantilaista yliopistoa, jotka kukin tarjoavat noin 120:stä yli 200:aa kandiohjelmaa, joiden joukosta valita toiveisiisi parhai... Lue lisää
 • marras23

  Kalifornia – Saaran kokemus

  California Dreamin’ – opiskelu USA:n länsirannikolla ei ole enää pelkkä unelma! Opintoneuvojamme Saara lähti vierailemaan Kalifornian yhteistyöyliopistoissamme ja samalla tietysti tsekkaamaan alueen rennon elämän menon. Reissu koostui road tripistä upeaa rannikkoa pitkin. Lue alta Saaran kokemus ja inspiroidu opintomahdollisuuksista!

  Kalifornian elämäntyyli... Lue lisää
 • marras09

  Säästövinkit opiskelijalle

  Opiskelijana joka ikisen pennin laskeminen ja rahojen kanssa kamppailu on usein arkipäivää. Opintotuki ja opintolaina auttavat saamaan tilin edes kerran kuussa plussan puolelle, mutta tuo hartaasti odotettu päivä kun rahat ropsahtavat tilille tuntuu välillä vain erittäin kaukaiselta. Ei huolta: tämän vuoksi olemmekin koonneet vinkit, miten selviät tiukalla opiskelij... Lue lisää
 • marras06

  Opiskelijakokemus: Charlotta Mattila, Bournemouth University

  Charlotta Mattila teki alkusyksystä 2014 päätöksen haastaa itsensä ja lähteä opiskelemaan Englantiin. Opiskelu Bournemouth Universityssä osoittautui palkitsevaksi kokemukseksi niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin.

  Opiskelija: Charlotta Mattila, 19-vuotias
  Pohjakoulutus hakiessa: ... Lue lisää
Contact