• kesä16

  Vaihtolukukausi San Diego State Universityssä keväällä 2017

  Opiskeletko korkeakoulussa Suomessa? Haluaisitko suorittaa osan tutkintoasi ulkomailla? Opintoneuvojamme auttavat sinua hakuprosessissa lukukaudeksi tai kahdeksi opintoihin San Diego State Universityyn Kaliforniaan. Haku on nyt auki!

  San Diego State University eri rankingeissä Kalifornian San Diego State University erottuu USA:n rankingeissä huippusijoituksillaan useiden opintoalojen osalta. Muun muassa kansainvälinen liikkeenjohto, kansanterveystieto ja kliininen psykologia tuovat sijoituksia SDSU:lle.

  U.S. News and World Reportin tutkimuksissa "America's Best Colleges 2016" SDSU sijoittui seuraavasti:

  • No. 9 USA:ssa "International Business program"
  • SDSU kuuluu myös "Top 100 Public Schools" listalle (no. 79)
  • No. 21 sijalla "America's Most Entrepreneurial Universities" listalla.
  Lue lisää
 • kesä13

  Välivuosi = mahdollisuuksien vuosi

  Välivuosi on täydellinen hetki toteuttaa omia unelmia sekä etsiä omaa polkua. Moni lähteekin tällöin reissun päälle, mutta tiesitkö että samalla on kuitenkin mahdollista myös edistää opintoja?

  Working Holiday –kausi Australiassa on hyvin suosittu tapa välivuoden viettoon. Samalla voit suorittaa myös lukukauden verran eri alojen kursseja, sillä... Lue lisää
 • kesä07

  Vielä ehdit hakemaan Englantiin syksyksi 2016! (ei-sitova)

  Onko tavoitteenasi jatkaa opintoja heti syksyllä? Moni hakee toivomilleen linjoille sekä Suomessa että Englannissa, sillä lopullinen päätös tulee tehdä vasta kun saa kaikki vastaukset. 

  Hae sinäkin nyt Englantiin - haku on maksuton eikä sido lähtemään! 

  Hae sitoutumatta jälkihaun kautta Jos suunnittelet kandi... Lue lisää
 • kesä02

  Miksi lähteä ulkomaille opiskelemaan KILROYn kautta?

  "Miksi olisin teihin yhteydessä suunnitellessani ulkomailla opiskelua, enkä suoraan yliopistoihinne?"

  "Maksaako haku minulle enemmän, jos haen teidän kauttanne enkä suoraan?"

  "Maksaako opintoneuvonta jotain?"

  ... ja niin edelleen.  Nämä ovat valideja kysymyksiä, mitä kohtaamme silloin tällö... Lue lisää
 • kesä01

  5 tapaa opiskella ulkomailla edullisesti

  Keräsimme parhaat vinkit, miten lähteä opiskelemaan ulkomaille edullisesti. Varo, ettet ole itse suurin este unelmasi tiellä. "Kun on tahto, niin on keino!" 

  Ulkomailla opiskelu on houkuttava vaihtoehtoehto monella tapaa. Kielitaito paranee, saa uusia kansainvälisiä frendejä ja pääsee asumaan erilaiseen (ja todennäköisesti lämpim... Lue lisää
 • touko17

  Dream NEW -apurahalla vaihtoon Uuteen-Seelantiin?

  Education New Zealandilla on nyt haussa KILROYn henkeen täysin istuva apuraha nimeltään ”Dream NEW”. Tämä apuraha on tarkoitettu kaikille, joiden mielestä muiden mielestä mahdottomasta unelmoiminen on ensimmäinen askel muutokseen. Heille, joilla on palo tutkia tuntematonta ja kulkea omia polkujaan unelmiensa perässä.
  <... Lue lisää
 • touko03

  Varaa aika opintoneuvontaan

  Kiinnostaako opiskelu ulkomailla, mutta käytännön järjestelyt ja unelmien opiskelupaikan löytyminen aiheuttavat päänvaivaa? Varaa aika opintoneuvontaan.

  Apua opiskelupaikan löytämiseen Sen Oikean Opiskelupaikan etsiminen ei ole aina kaikista yksinkertaisin juttu. Tieto lisää tuskaa, ja opinahjojen loputon valikoima voi tuntua vaikeuttavan valintaa. Tärke... Lue lisää
 • touko02

  Opiskelijakokemus: Santeri Tuomola, UWE

  Opiskelu ulkomailla tarkoittaa erilaista ympäristöä, uuteen kulttuuriin tutustumista ja kokemuksia, jotka muistat lopun ikää. Santeri lähti suorittamaan markkinointiviestinnän tutkintoa University of the West of Englandiin Bristoliin. Lue alta Santerin tarina ja inspiroidu toteuttamaan omat haaveesi!

  Nimi: Santeri Tuomola
  Ikä: 21<... Lue lisää
 • huhti06

  Lainaa maisterivaiheen opintoihin Isosta-Britanniasta

  Tästä vuodesta alkaen myös maisterivaiheen opiskelijoiden on mahdollista hakea lukukausimaksuihin lainaa Isosta-Britanniasta.

  Olet oikeutettu hakemaan maksimissaan 10,000 GBP:n lainaa, jos olet alle 60-vuotias hakija ja kyseessä on sinun ensimmäinen joko Taught tai Research Master´s Degree. EU-hakijana opis... Lue lisää
 • huhti05

  Tällaista on opiskelu Briteissä – Unohtumaton kokemus

  Isolla-Britannialla on todella pitkät perinteet kansainvälisten opiskelijoiden vastaanottamisessa. Opiskelu Isossa-Britanniassa on luonnollista oikeastaan kaikkien maiden kansalaisille, sillä englannin kieli on maailman ymmärretyin ja opetetuin kieli. Ja missä olisikaan paremmat puitteet oppia tämä maailmankieli ku... Lue lisää
Contact