• touko19

  Maisterin tutkinto ulkomailla

  By Katja
  Oletko haaveillut opiskelusta ulkomailla, ja olet jo suorittanut alemman korkeakoulututkinnon tai juuri valmistumassa? Silloin sinulla on upea mahdollisuus lähteä suorittamaan maisterin tutkinto maailmalle! 

  Ulkomailla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja solmimaan kontakteja, jotka voivat olla suureksi hyödyksi tulevaisuudessa. Lue KILROYn vastaukset usein mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja matka maisteriksi voi alkaa! 

  Vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla? Minkä maisteriohjelman voin valita? Missä maassa minun kannattaisi suorittaa opinnot? Miten voin rahoittaa tutkinnon ulkomailla? Miten pian voin aloittaa opinnot? Miten KILROY voi auttaa?  

  Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla?

  Kaikki alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet vo... Lue lisää
 • touko04

  Urheilustipendillä USA:han - Petran tarina

  Omassa urheilulajissa menestyminen on hienoa monista syistä, mutta yksi parhaimmista voi hyvinkin olla mahdollisuus maailmanluokan koulutuksen ja valmennuksen hankkimiseen urheilustipendillä. 

  Golfissa erinomaisesti menestynyt Petra sai KILROYn avustuksella urheilustipendin maineikkaaseen University of Oregoniin, jossa hän samall... Lue lisää
 • maalis13

  Kandin opintoihin Englantiin syksyksi 2015 - jälkihaku käynnissä

  Vielä ennätät hakemaan jälkihaun kautta Jos suunnittelet kandin opintojen aloitusta syksyllä 2015 ja suuntana Englantia, on hyvä tietää, että ennätät vielä hakemaan jälkihaun kautta. Virallinen hakuaika sulkeutui 15. tammikuuta 2015, mutta jälkihaku on auki suurimpaan osaan ohjelmista aina kesäkuun loppuun asti. Toki on ... Lue lisää
 • maalis13

  Opintoneuvonta Turussa ti 16.6.

  KILROYn opintoneuvojat ovat paikalla KILROYn Turun toimistolla tiistaina 16.6. Varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan!
  Oletko miettinyt lähtöä ulkomaille joko tutkinto tai vaihto-opinnot mielessä? Tai miltä kuulostaisi työharjoittelun suorittaminen USA:ssa, Kiinassa tai Australiassa? Varataan aika opintoneuvontaan niin pääsemme juttelemaan suunnit... Lue lisää
 • helmi19

  Vielä ehdit hakemaan vaihtoon syksyksi 2015!

  Paranna ansioluetteloasi ja verkostoidu ulkomailla Study Abroad / Freemover -vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. KILROYn opintoneuvojat auttavat sinua kiinnostavan maan ja yliopiston valinnassa, tai mikäli kohdemaa ja -yliopisto ovat jo mielessä, autamme sinua hakuprosessissa.

  Ulkomaille lähtiessä ... Lue lisää
 • helmi12

  Pohjois-Amerikan opintovaihtoehdot

  Etsitkö seikkailuja opintojen ja matkailun kautta? Pohjois-Amerikka saattaa silloin olla oikea kohde. Ystävälliset ihmiset ja monimuotoinen luonto takaavat unohtumattomat kokemukset niin Yhdysvalloissa kuin Kanadassakin!

  Molempien maiden yliopistot ovat korkeatasoisia ja tarjoavat opintojen lisäksi laajoja harrastusmahdollisuuksia esimerkiks... Lue lisää
 • tammi12

  Opiskelijaprofiili - Roope, New York Film Academy

  "Haluan luoda ensisijaisesti uraa elokuvanäyttelijänä, ja New York Film Academy tarjoaa siihen valmistavia tutkinto-ohjelmia." - Roope

  Nimi : Roope Olenius
  Ikä: 27
  Koulutusohjelma: BFA in Acting for Film

  Lue alta Roopen kokemuksista:

  Opintojen kulusta Käytönnön asioista Tulevaisuuden näkymistä ________________________... Lue lisää
 • marras11

  Opiskelupaikka-testin vastaukset

  Vaihtoehtojen joskus tuntuessa mahdottoman lukuisilta, KILROY muodosti perinteisen kyselytestin auttamaan sen oikean opiskelupaikan löytämiseksi. Vastaa näihin 7 kysymykseen, laske mitä vastauksien kirjainta sait eniten ja löydä tulevaisuuden opiskelukohteesi alta!   

  Eniten A-vastauksia: Pohjois-Amerikka Yhdysvallat ja Kanada ovat ehdottomast... Lue lisää
 • marras11

  TESTI: Missä sinun kannattaisi opiskella?

  Vaihtoehtojen joskus tuntuessa mahdottoman lukuisilta, KILROY muodosti perinteisen kyselytestin auttamaan sen oikean opiskelupaikan löytämiseksi. Vastaa seuraaviin kysymyksiin, laske yhteen mitä kirjainta sait eniten, ja kurkkaa kannattaisiko juuri sinun suunnata Aasiaan, Eurooppaan, Oseaniaan tai vaikkapa Pohjois-Amerikkaan opiskelemaan!... Lue lisää
 • marras03

  Vaihtolukukausi San Diego State Universityssä

  San Diego State University eri rankingeissä Kalifornian San Diego State University erottuu USA:n rankingeissä huippusijoituksillaan useiden opintoalojen osalta. Muun muassa kansainvälinen liikkeenjohto, kansanterveystieto ja kliininen psykologia tuovat sijoituksia SDSU:lle.

  U.S. News and World Reportin tutkimuksissa "America's Best Colle... Lue lisää
Contact