• heinä29

  Opiskelu Sydneyssä – Macquarie University laski vaihto-opiskelun hintaa

  Macquarie University on laskenut 2015 vuoden aikana Study Abroad -vaihtoon lähteville vaihtolukukauden hinnan 8500 AUD:hen / lukukausi (aiemmin hinta oli AUD 11 000).

  Haluatko lähteä vaihtoon, saada korkeatasoista koulutusta ja vieläpä upeassa ympäristössä? Jos etsit sopivaa yliopistoa suunnitteilla olevaa vaihtolukukautta varten, Sydneyssä sijaitseva Macquarie on oiva vaihtoehto.

  Macquarien kurssitarjonta on laaja ja antaa sinulle hyvät mahdollisuudet valita itsellesi mieleisiä kursseja. Monet vaihto-opiskelijat valitsevatkin kursseja, joita kotikorkeakoulussa ei olisi mahdollista suorittaa. Vaihtoon voit lähteä lukukaudeksi tai kahdeksi, joko kandi- tai maisterivaiheessa. Lähde siis kokemaan ja oppimaan uutta!

  Tarjolla myös erityisen laaja koulutusohjelmien kirjo koko kandin ja maisterin ... Lue lisää
 • heinä23

  Tutkinto- tai vaihto-opintoihin ulkomaille?

  KILROY toimii ulkomaisten yliopistojen paikallisena edustajana ja auttaa sinua koulutusohjelma- ja yliopistotarjonnan kartoittamisessa, omiin toiveisiin vastaavan vaihtoehdon valitsemisessa sekä hakuprosessissa.

  Opintomahdollisuudet Lukion tai ammattikoulun suorittaneet voivat hakea suorittamaan kandidaatin tutkinnon (Ba... Lue lisää
 • kesä24

  Vaihtoon kevääksi 2015

  Vaihto-opiskelu virkistää Study Abroad / Freemover-vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. KILROYn opintoneuvojat auttavat sinua kiinnostavan maan ja yliopiston valinnassa. Jos kohdemaa ja -yliopisto ovat jo mielessä, autamme sinua hakuprosessissa.

  Etenkin Australiassa opiskelu on suomalaisille tällä hetkellä aiempaa halvem... Lue lisää
 • touko26

  International Business opintojen no. 8 USA:ssa - SDSU

  Kalifornian San Diego State University erottuu USA:n rankingeissa huippusijoituksellaan useiden opintoalojen osalta. Muun muassa taloustieteet, liikkeenjohto ja maantieto tuovat sijoituksia SDSU:lle.

  U.S. News and World Reportin tutkimuksissa "America's Best Colleges 2014" SDSU sijoittui seuraavasti:

  • No. 14 "Up-and-Comi... Lue lisää
 • touko26

  Haussa jopa 50%:n suuruisia apurahoja Bond Universityyn

  By Laura
  Unelmoitko Australiassa opiskelusta? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea jopa 50 %:n suuruista apurahaa Bond Universityn kandin ja maisterin ohjelmiin.

  Bond University sijaitsee jopa australialaisen mittapuun mukaan huippupaikalla. Queenslandin rannikolle sijoittuva noin puolen miljoonan asukkaan Gold Coast tarjoaa miellyttävän lä... Lue lisää
 • huhti28

  Opiskelu collegessa USA:ssa

  By Tuomas
  Opiskellessasi USA:ssa saat ideoita tulevaa uraasi varten, ja laajasta ainevalikoimasta voit poimia juuri ne, mistä olet haaveillut tai aivan jotain muuta - vain taivas on rajana! Valmistaudu kuin tv-sarjasta repäistyyn huikean hienoon opiskelijaelämään USA:ssa.

  Mikä on college? On tärkeää huomioida, että KILROYn yhteistyöcollegea USA:ssa, Santa Barbara City Collegea... Lue lisää
 • huhti11

  Hae opiskelemaan ulkomaille vuodelle 2015

  Suuntaa opintoihin ulkomaille Haku alkuvuoden 2015 aloituksiin on nyt auki. Hakuprosessi unelmiesi opiskelupaikkaan saadaan käyntiin nopeasti, sillä hakemusten käsittely aloitetaan heti niiden saavuttua. Hakemusten keskimääräinen käsittelyaika on 3 - 6 viikkoa.

  Vielä löytyy myös maita, joihin ehdit hakemaan opiskelemaan tälle vuodelle. Mikäl... Lue lisää
 • tammi13

  New York Film Academy - koe-esiintymiset ja apurahoja haussa

  Unelmoitko urasta elokuva-alalla tai teatterien lavoilla? New York Film Academy (NYFA) aukaisee ovia suuren maailman tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  Acting for Film ja Musical Theatre -koulutusohjelmien koe-esiintymiset Helsingissä 18.2.
  Aloita haku NYFAn Acting for Film tai Musical Theatre -koulutusohjelmaan helmikuun 14. p... Lue lisää
 • tammi08

  Yliopistot USA:ssa ja Kanadassa

  Pohjois-Amerikka - opiskele ja seikkaile Pohjois-Amerikka on seikkailijoiden maanosa, oli tarkoituksena sitten reissata tai opiskella. Amerikkalaiset ja kanadalaiset ovat omilla tavoillaan ystävällistä porukkaa molemmat (etenkin kanukit ja donitsit ovat suorastaan legendaarinen yhdistelmä). Eroja löytyy totta kai, eikä vähiten luonnossa ja maisemissa: Kanadan... Lue lisää
 • joulu30

  Sex Drugs Rock 'n' roll - valinnaisia aineita Australiassa

  By Tuomas
  Vauhtia elämään! Sex, Drugs and Rock ‘n’ Roll on yksi kiinnostavimmista valinnaisista aineista Australian Queensland University of Technologyssä.

  Queensland University of Technology Queensland University of Technology (QUT) sijaitsee Sydneyssä. QUT:ssä voit suorittaa  kandin tai maisterin tutkinnon opiskelles... Lue lisää
Contact