• touko03

  Varaa aika opintoneuvontaan

  Kiinnostaako opiskelu ulkomailla, mutta käytännön järjestelyt ja unelmien opiskelupaikan löytyminen aiheuttavat päänvaivaa? Varaa aika opintoneuvontaan.

  Apua opiskelupaikan löytämiseen Sen Oikean Opiskelupaikan etsiminen ei ole aina kaikista yksinkertaisin juttu. Tieto lisää tuskaa, ja opinahjojen loputon valikoima voi tuntua vaikeuttavan valintaa. Tärkeintä onkin, että pidät pään kylmänä ja muistat laittaa omat opintotoiveesi etusijalle. Jokaisella on jonkinmoinen käsitys siitä, mitkä jutut ovat opiskelussa tärkeintä ja mitkä valinnaisia.

  Opintoneuvojamme auttavat sinua sopivan opiskelupaikan etsinnässä - tarvitsit sitten pientä töytäisyä oikeaan suuntaan tai kokonaisvaltaisempaa kartoitusta.

  Opiskelupaikka ulkomailla Tutkintoja ja yliopistoja on useita. Opiskelupaikkavaihtoehtoja vertaillessa onkin hyvä miettiä seuraavia se... Lue lisää
 • touko02

  Opiskelijakokemus: Santeri Tuomola, UWE

  Opiskelu ulkomailla tarkoittaa erilaista ympäristöä, uuteen kulttuuriin tutustumista ja kokemuksia, jotka muistat lopun ikää. Santeri lähti suorittamaan markkinointiviestinnän tutkintoa University of the West of Englandiin Bristoliin. Lue alta Santerin tarina ja inspiroidu toteuttamaan omat haaveesi!

  Nimi: Santeri Tuomola
  Ikä: 21<... Lue lisää
 • huhti06

  Lainaa maisterivaiheen opintoihin Isosta-Britanniasta

  Tästä vuodesta alkaen myös maisterivaiheen opiskelijoiden on mahdollista hakea lukukausimaksuihin lainaa Isosta-Britanniasta.

  Olet oikeutettu hakemaan maksimissaan 10,000 GBP:n lainaa, jos olet alle 60-vuotias hakija ja kyseessä on sinun ensimmäinen joko Taught tai Research Master´s Degree. EU-hakijana opis... Lue lisää
 • huhti05

  Tällaista on opiskelu Briteissä – Unohtumaton kokemus

  Isolla-Britannialla on todella pitkät perinteet kansainvälisten opiskelijoiden vastaanottamisessa. Opiskelu Isossa-Britanniassa on luonnollista oikeastaan kaikkien maiden kansalaisille, sillä englannin kieli on maailman ymmärretyin ja opetetuin kieli. Ja missä olisikaan paremmat puitteet oppia tämä maailmankieli ku... Lue lisää
 • maalis11

  Vaihtoon vuonna 2016

  Haluatko kokea jenkkien kampus-elämän, opiskella tenttiin vaihteeksi rantatuolista käsin tai vaikkapa lähteä road tripille uusien ystävien kanssa? Ota haaste vastaan ja lähde vaihtoon vuonna 2016 - tämän kokemuksen muistat varmasti koko loppuelämäsi!

  Study Abroad / Freemover -vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. Opiskele luku... Lue lisää
 • maalis08

  Top 5 opiskelijaklubit Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

  Opiskelijaelämään kuuluu luonnollisesti erilaiset opiskelijoiden ylläpitämät järjestöt, klubit ja niiden järjestämät tempaukset. Monille opiskelijayhdistyksistä tulee vain mielikuva teekkareista ja kirjavista opiskelijahaalareista.

  Mutta kuten kokoamamme lista osoittaa, Australian ja Uuden-See... Lue lisää
 • maalis02

  Opiskelijaprofiili - Juha, Griffith University (2013)

  Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa opiskellut Juha otti ja lähti Australiaan, Griffith Universityyn, vaihtoon lukukaudeksi. Edessä oli unohtumaton kokemus, josta Juha jakaa parhaat palat!

  Nimi: Juha Voipio
  Ikä: 27
  Opinto-ohjelma: Griffith Business School, Study Abroad -ohjelma

  Matkustit Australiaan vuoden alus... Lue lisää
 • helmi23

  Opiskelijaelämää kuin elokuvista – ura huipulle alkaa collegesta!

  Opiskellessasi USA:ssa valmistat itseäsi samalla tulevaa uraasi varten. Laajoista opintokokonaisuuksista voit rakentaa juuri sen, mistä olet haaveillut tai aivan jotain muuta - vain taivas on rajana! Valmistaudu suoraan tv-sarjasta repäistyyn huikean hienoon opiskelijaelämään USA:ssa. 

  Opiskelijana USA:ssa pääset osaksi aitoa jenk... Lue lisää
 • helmi23

  Top 5 syytä opiskella Australiassa

  Kiinnostaako opiskelu ulkomailla? Australiassa on siihen erinomaisia yliopistoja. Korkeatasoisen koulutuksen lisäksi Australiassa on kauniita pitkiä rantoja, upeaa luontoa, viihtyisiä kaupunkeja ja paljon muuta.


  Tässä viisi hyvää syytä opiskella Australiassa.

  1. Kansainvälisesti korkeatasoinen koulutus Australian yliopistojen t... Lue lisää
 • helmi10

  Vaihto-opiskelijaelämää Kanadassa - Simon, Thompson Rivers University

  Nimi: Simon Immerson Jensen
  Ikä: 26
  Maa: Tanska
  Opinto-ohjelma: Study Abroad -vaihto (BBA)

  Miksi valitsit TRU:n? Halusin lähteä vaihtoon englanninkieliseen maahan. Olin aiemmin käynyt Australiassa, USA:ssa ja Isossa Britanniassa. Talvilajien harrastemahdollisuudet Kamloopsissa Kanadassa, jossa T... Lue lisää
Contact