• marras23

  Kandin opintoihin Englantiin syksyksi 2016

  Haku auki Jos suunnittelet kandin opintoja Englannissa, on hyvä tietää, että virallinen haku on nyt auki ja sulkeutuu 15. tammikuuta.

  KILROYn yhteistyöyliopistot Englannissa KILROY edustaa viittä englantilaista yliopistoa, jotka kukin tarjoavat noin 120:stä yli 200:aa kandiohjelmaa, joiden joukosta valita toiveisiisi parhaiten sopivat ohjelmat:

  Bournemouth University  Coventry University  London Metropolitan University  Newcastle University  University of the West of England, Bristol  Englantiin haetaan sähköisellä yhteishakujärjestelmällä, nimeltä UCAS. Hakemukseen voi listata viisi eri vaihtoehtoa. Eli viisi eri yliopistoa tai vaikka viisi eri koulutusohjelmaa samasta yliopistosta. Valintoja ei tarvitse priorisoida. Voit saada tarjouksen kaikkiin valintakohteisiisi ja lopullisen päätöksen voit ... Lue lisää
 • marras23

  Kalifornia – Saaran kokemus

  California Dreamin’ – opiskelu USA:n länsirannikolla ei ole enää pelkkä unelma! Opintoneuvojamme Saara lähti vierailemaan Kalifornian yhteistyöyliopistoissamme ja samalla tietysti tsekkaamaan alueen rennon elämän menon. Reissu koostui road tripistä upeaa rannikkoa pitkin. Lue alta Saaran kokemus ja inspiroidu opintomahdollisuuksista!

  Kalifornian elämäntyyli... Lue lisää
 • marras09

  Säästövinkit opiskelijalle

  Opiskelijana joka ikisen pennin laskeminen ja rahojen kanssa kamppailu on usein arkipäivää. Opintotuki ja opintolaina auttavat saamaan tilin edes kerran kuussa plussan puolelle, mutta tuo hartaasti odotettu päivä kun rahat ropsahtavat tilille tuntuu välillä vain erittäin kaukaiselta. Ei huolta: tämän vuoksi olemmekin koonneet vinkit, miten selviät tiukalla opiskelij... Lue lisää
 • marras06

  Opiskelijakokemus: Charlotta Mattila, Bournemouth University

  Charlotta Mattila teki alkusyksystä 2014 päätöksen haastaa itsensä ja lähteä opiskelemaan Englantiin. Opiskelu Bournemouth Universityssä osoittautui palkitsevaksi kokemukseksi niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin.

  Opiskelija: Charlotta Mattila, 19-vuotias
  Pohjakoulutus hakiessa: ... Lue lisää
 • marras06

  Opiskelijakokemus: Tiia Koskela, Bournemouth University

  Tiia päätti suorittaa vuoden mittaisen matkailun maisterin tutkinnon Bournemouthin yliopistossa Englannissa. Asuminen ja opiskelu erittäin kansainvälisessä ympäristössä on hänen mukaansa ehdoton kokemus! 

  Opiskelija: Tiia Koskela, 26
  Pohjakoulutus hakiessa: Humanististen tieteiden kandidaatti kielis... Lue lisää
 • loka26

  Opiskelijakokemus: Nina Torikka, UWE

  Nina Torikka toteutti unelmansa ja lähti opiskelemaan elokuva-alan kanditutkintoa Bristoliin, Englantiin. Hän valitsi koulun korkean tason ja huikeiden kurssivalintojen vuoksi. Nina kehuu yliopiston yhteisöllisyyttä ja jakaa kokemuksiaan University of the West Englandissa opiskelusta!

  Nimi: Nina Torikka, 21
  Pohjakoulutus hakiessa: yliop... Lue lisää
 • loka26

  Opiskelijakokemus: Christofer Podtjanigin, UWE

  Miltä kuulostaisi kandin tutkinto ulkomailla? Uusi ympäristö, uusi kulttuuri ja kokemuksia jotka muistat koko loppu elämäsi! Christofer lähti suorittamaan liiketalouden kanditutkinnon University of the West of England:ssa Bristolissa, lue hänen mietteitään elämästä ja opinnoista!

  Nimi: Christofer Podtjanigin, 22
  Pohj... Lue lisää
 • loka23

  Vaihtoon vuonna 2016

  Haluatko kokea jenkkien kampus-elämän, opiskella tenttiin vaihteeksi rantatuolista käsin tai vaikkapa lähteä road tripille uusien ystävien kanssa? Ota haaste vastaan ja lähde vaihtoon vuonna 2016 - tämän kokemuksen muistat varmasti koko loppuelämäsi!

  Study Abroad / Freemover -vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. Opiskele luku... Lue lisää
 • loka16

  Study tour: Saaran matkassa Kaliforniaan!

  Miltä kuulostaisi opiskelu korkeatasoisessa yliopistossa, kansainvälisessä ympäristössä, ja miksei myös aika mukavilla leveysasteilla? California: here we come! Opintoneuvojamme Saara lähtee puolestasi jo etukäteen katsastamaan parhaat yliopistot ja jakaa kokemuksensa loppusyksystä 2015.

  Saaran opintomatka koostuu road tripistä K... Lue lisää
 • loka16

  Top 5 syytä opiskella Australiassa

  Kiinnostaako opiskelu ulkomailla? Australiassa on siihen erinomaisia yliopistoja. Korkeatasoisen koulutuksen lisäksi Australiassa on kauniita pitkiä rantoja, upeaa luontoa, viihtyisiä kaupunkeja ja paljon muuta.


  Tässä viisi hyvää syytä opiskella Australiassa.

  1. Kansainvälisesti korkeatasoinen koulutus

  Australian yliopi... Lue lisää
Contact