Miten voimme auttaa sinua?

KILROY educationin urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojat kertovat sinulle mielellään lisää mahdollisuuksista urheilun harjoittelun jatkamiseen yhdysvaltalaisissa yliopistoissa.
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
KILROY education auttaa sinua urheilustipendin saamisessa USA:han.

KILROY education auttaa stipendin haussa

Haluatko lähteä USA:han opiskelemaan ja samalla kilpailla omassa lajissasi yliopiston joukkueessa? KILROY education auttaa Sinua nyt myös sopivan yliopistopaikan ja urheilustipendin saamisessa. Tavoitteenamme on löytää sinulle yksilöllisiä vaihtoehtoja, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun tavoitteistasi. Urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojamme toimivat Tukholman toimistostamme, mutta auttavat yhtälailla myös suomalaisia opiskelijoita. Etuina on mm.

  • Kattava tuntemus USAn koulutusjärjestelmästä ja urheilustipendeistä
  • Valmentajien verkosto, joita käytetään paikan saamiseksi
  • Tiettyjen korkeatasoisten korkeakoulujen esivalinta puolestasi
  • Olemme sijoittaneet opiskelijoita vuosien varrella hyvin tuloksin
  • Hoidamme koko hakuprosessin puolestasi
  • Takaamme stipendin saajalle paikan yliopiston joukkueesta

KILROY educationin urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojat omaavat runsaasti kokemusta ja ovat omistautuneita palvelemaan pohjoismaalaisia nuoria, jotka haluavat harjoittaa lempilajiaan opiskelun ohessa. Konsultit hyödyntävät stipendin hankinnassa laajaa yhdysvaltalaisten valmentajien verkostoa ja auttavat näin maksimoimaan stipendinsaantimahdollisuutesi.

Opintoneuvojamme arvioivat urheilu- ja opintomenestyksesi ja auttavat sopivan yliopiston ja stipendin etsimisessä. Stipendin saaminen ei edellytä maailmanmestaruutta. Voit pyytää arvion stipendimahdollisuuksistasi lähettämällä sähköpostia sports(at)kilroy.eu. Laitathan viestisi joko ruotsiksi tai englanniksi.

Contact