Urheilustipendit USA:ssa

Urheilustipendit
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
KILROY education toimii apunasi kun haluat yhdistää urheilun ja koulutuksen USA:ssa. Autamme sinua löytämään parhaan yliopiston vastaamaan sekä akateemisia että urheilullisia tavoitteitasi. Neuvottelemme puolestasi myös parhaan mahdollisen urheilustipendin kattamaan mm. lukukausimaksuja. KILROY education auttaa opiskelijoita myös hakuprosessin, käytännön asioiden, vakuutusten, urheilulupien yms. kanssa.

Suuri osa opiskelijaelämästä pyörii urheilun ympärillä ja tuhannet katsojat sekä TV-lähetykset ovat tulleet osaksi sitä. Näin ollen yliopistot myös arvostavat opiskelijoiden hyvää urheilullista menestystä ja haluavat turvata heille parhaat mahdolliset olosuhteet lajinsa kehittämiseen, sekä akateemiseen menestykseen.

KILROY educationilla on takanaan pitkä historia USA:ssa toimivien yliopistoiden ja valmentajien kanssa ja urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojamme auttavat sinua verkostoitumaan juuri oikeiden tahojen ja ammattilaisten kanssa. KILROY voi auttaa urheilustipendin haussa seuraavien lajien osalta jalkapallo (soccer), golf, uinti ja yleisurheilu. Hakeaksesi urheilustipendiä kauttamme tai ollaksesi kiinnostava hakija yliopistoille USA:ssa, sinun ei tarvitse olla maajoukkuetason urheilija. Yliopistourheilu on jaettu useisiin eri divisioneihin, joten riittää että kuulut johonkin urheiluseuraan, harrastat lajiasi aktiivisesti ja sinulla on näyttöä saavutuksistasi.

Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät lisää infoa urheilulajeista sekä urheilustipendin hakemisesta. 

Contact