Ulkomaan opintoihin valmistautuminen

Suunnittele ja valmistaudu ulkomaan opintoihisi. Se tulee helpottamaan sopeutumista uuteen maahan ja yliopistoon.
Kuka tahansa, joka on oikeutettu hakemaan korkeakouluun Suomessa, voi lähteä ulkomaille opiskelemaan. Suorita koko kandin (Bachelor) tai maisterin (Master) tutkinto tai lähde ulkomaille Study Abroad -vaihtoon lukukaudeksi tai kahdeksi suorittamaan osa Suomessa suoritettavia opintoja.

Jos olet epävarma kuinka lähteä suunnittelemaan ulkomailla opiskelua, tutustu hakuprosessi -osioomme, kurkista muistilistaamme ja lue miten KILROY educationin opintoneuvojat voivat auttaa sinua.

Jos olet valmis tekemään asiat erilailla kuin kotona, jos pidät uusien ihmisten tapaamisesta ja haluat tutustua uusiin tapoihin elää sekä nähdä ja kokea paljon uutta - tulee ulkomailla opiskelu varmasti olemaan hieno ja antoisa kokemus.

Internet helpottaa yhteydenpitoa perheeseen ja ystäviin, mutta varsinkin ulkomailla opiskeltaessa joudut itse kohtaamaan ja selviämään eteen tulevista haasteista. Älä anna tämän kuitenkaan säikäyttää. Uusien ystävien tapaaminen sekä haasteiden kohtaaminen ovat osa tätä mahtavaa kokemusta, joka ulkomailla opiskelu monille antaa ja tulee varmasti kasvattamaan sinua ihmisenä ja antamaan uusia näkökantoja. Huomattuaan selviävänsä itse eteen tulleista haasteista - monet sanovatkin saaneensa rutkasti lisää itseluottamusta ulkomailla vietetyn opintojakson aikana.

Contact