Starttipaketit ulkomaille opiskelemaan lähteville

Aloita opiskelijaelämä ulkomailla leppoisasti
Lähdössä opiskelemaan ulkomaille? Saat meidän avulla pehmeän laskun uuteen maahan sopeutumisessa: kysy starttipaketeista. Kun alku on hoidettu kuntoon, on paikan päällä sitten paljon helpompi aloittaa niin käytännön järjestelyt kuin opiskelijaelämäkin.


Uusi maa, uudet kujeet

Kansainvälisenä opiskelijana uudessa maassa sinulla on paljon asioita mielessä ja tehtävälistallasi. Lentokenttäkuljetuksen ja parin ensimmäisen hotelliyön varaaminen auttaa huojentavan helppoon alkuun. Valitse itsellesi siis pehmeä lasku ja käytä ensimmäisten päivien aika ennemminkin uuteen kaupunkiin tutustumiseen ja aikaeroon totuttelemiseen kuin majapaikan etsimiseen matkalaukkujen kanssa. 

Räätälöimme paketin, joka tekee elämäsi seikkailusta sekä helpomman että hauskemman. 

Autamme sopivan starttipaketin kasaamisessa, olitpa sitten lähdössä minne päin maailmaa tahansa. Saat lennot, lentokenttäkuljetuksen, majapaikan, aktiviteetteja ja kasapäin hyviä vinkkejä – sujuva startti ilman stressiä!  

Opiskelijalennot

KILROYn opiskelijalipulla matkustat opiskelijahintaan yhteen suuntaan tai vietät meno-paluulipulla kohteessa vaikka kokonaisen vuoden. Mikä parasta opiskelijalippujen matkustusehdot ovat tavallisia lippuja joustavammat: matkustuspäivien ja -reitin muuttaminen on useimmiten mahdollista.

Lue lisää opiskelijalennoista

Kansainvälinen opiskelijakortti ISIC

Saat opiskelijahintaiset lennot käyttöösi kansainvälisellä opiskelijakortilla, mutta opiskelijakortista on hyötyä myös uudessa kotikaupungissasi: ISIC-kortilla saat erinäisiä alennuksia ja etuja jo yli 130 maassa. Muista siis ISIC-kortti, niin saat opiskelijaelämästä enemmän irti vähemmällä rahalla!

Lue lisää ISIC-kortista


Seikkailumatkat

Voit aloittaa opintokokemuksesi myös heittäytymällä seikkailuun: osallistu seikkailureissulle ennen lukukauden alkua ja ota kunnolla tuntumaa uuteen kotipaikkaasi! Ja mikä jottei seikkailuja voi suunnitella opintojen oheenkin...

Kurkkaa alkuun sopivat lyhyet seikkailut tai selaa kaikkia seikkailumatkoja.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmasi, niin kokoamme paketin, jolla opintosi ulkomailla saavat parhaan mahdollisen startin. Voit myös varata ajan ja tulla paikan päälle suunnittelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

Starttipaketti ulkomailla opiskeluun
Varaa aika

  

Contact