Maisterin tutkinto

Suorita maisterin tutkinto ulkomailla ja kerää samalla kansainvälistä kokemusta
Liittyvä
Maisterin tutkinnon suorittaminen ulkomailla on yleistymässä koko ajan. Maisterin tutkinto lisää kilpailukykyäsi sekä kansainvälisillä että kotimaisilla työmarkkinoilla.

Maisterin tutkinto (Master)

Maisterin tutkintovaihtoehtoja löytyy lähes kaikilta alalta. USA:ssa ja Kanadassa maisterin tutkinto on kestoltaan kaksi vuotta. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa maisterin tutkinnon suorittaminen vie noin 1 - 2 vuotta.

Mitä maisteriopinnot ovat?

Bolognan prosessi on Eurooppalaisen korkeakoulualueen (EHEA) järjestämä yhtenäistämisprosessi. Se jakaa korkeakoulutuksen kolmeen tasoon: Bachelor (kandi), Master (maisteri) ja PhD (tohtori).

Tämä jako helpottaa ulkomailla suoritettavan opiskelun suunnittelua ja on apuna myös työnantajille, auttaen heitä arvioimaan suoritettujen opintojen tasoa.

Maisterin opinnot ovat alemman korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavia opintoja. Jos et voi lähteä suorittamaan koko maisterin tutkintoa ulkomaille, jotkut yliopistot tarjoavat mahdollisuuden opiskella maisterin tason kursseja lyhyempänä kokonaisuutena ja saada Graduate Certificate tai Graduate Diploma -tutkinto.

 

Opintotasot

Kansainväliset tutkintovaihtoehdot

Undergraduate

Associate degree (2 vuotta)

Bachelor's degree (3 - 4 vuotta)

Postgraduate

Graduate Certificate (½ - 1 vuosi)

Graduate Diploma (1 vuosi)

Master's degree (1 - 2 vuotta)

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelu ulkomailla


Jäikö jokin mietityttämään? Nousiko esille uusia asioita, joita et vielä ole miettinyt? Kaipaatko apua yliopiston valinnassa? Haluaisitko kuulla vinkkejä opiskelijaelämästä ulkomaisissa yliopistoissa? Olipa kysymyksesi sitten mikä tahansa, voit varata ajan ja tulla sitten kysymyksiesi kanssa keskustelemaan opintoneuvojiemme kanssa. Voit varata ajan myös puhelinkeskustelulle.

Kysyttävää maisteriopinnoista ulkomailla?
Varaa aika opintoneuvontaan

 

Contact