Kandidaatin tutkinto

Suorita kandidaatin tutkinto ulkomailla
Kuka voi suorittaa kandidaatin tutkinto ulkomailla?

Kandidaatin tutkinto (Bachelor)

Kuka tahansa, joka voi hakea korkeakouluopintoihin Suomessa, voi myös hakea suorittamaan kandidaatin tutkinto ulkomailla.

Kandidaatin tutkinto on kestoltaan normaalisti 3 - 4 vuotta ja vastaa Suomen kandin tutkintoa tai alempaa amk-tutkintoa.

Pääsyvaatimukset kandidaatin tutkintoa suorittamaan

Pääsyvaatimukset vaihtelevat maan, yliopiston ja alan mukaan. Jotkut yliopistot vaativat myös tietyille aloille pyrittäessä, että olet suorittanut pitkän oppimäärän tietyn aineen kursseja. Esimerkiksi lääketieteen ohjelmiin on kovat vaatimukset. Suurimpaan osaan taide- ja design-puolen linjoista vaaditaan portfolio. Tämän lisäksi voidaan vaatia englannin kielen tasotesti, yleensä TOEFL tai IELTS. Osa yliopistoista hyväksyy (tietyin ehdoin) lukion englannin arvosanan todisteeksi kielitaidosta.

Lue lisää kielitesteistä.

KILROYn opintoneuvojat auttavat sinua opintojen suunnittelussa, jotta voit valita kandidaatin tutkinnon, joka parhaiten vastaa toiveitasi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi.

Suorittamalla kandidaatin tutkinnon ulkomailla, saat elinikäisiä ystäviä ja luot tärkeitä kansainvälisiä ja paikallisia verkostoja tulevaisuutta ja työelämää ajatellen. Moni ulkomailla opiskellut päätyykin opintojen loputtua hakeutumaan myös työelämään samassa maassa.

Opiskelu ulkomailla


Jos haluat kuulla lisää kandiopintojen pääsyvaatimuksista edustamissamme yliopistoissa, otathan yhteyttä KILROYhin. Avaa kalenteri, valitse sopiva ajankohta ja tule sitten keskustelemaan ajan kanssa kandiopinnoista ulkomailla!

Kysymyksiä kandin opinnoista?
Varaa aika opintoneuvontaan
Contact