The Graduate Management Admissions Test (GMAT)

GMAT on tiukka testi.
Jotkut maisteriohjelmat, yleensä kaupallisten alojen, vaativat GMAT-testin suorittamista.

The Graduate Management Admissions Test

GMAT on standardoitu testi ja se suoritetaan aina englanniksi. Koe testaa kielellisiä, analyyttisiä ja matemaattisia taitojasi.

GMAT ei mittaa minkää tietyn aineen osaamista. Se ei myöskään mittaa henkilökohtaisia ominaisuuksia, luovaa ajattelukykyä, motivaatiota tai sosiaalisia taitoja.

Testiin on syytä varata hyvin aikaa, sillä itse testi kestää kolme ja puoli tuntia.

Testi jakautuu neljään osioon: Analytical Writing Assessment, Integrated Reasoning, Quantitative ja Verbal.

Interaktiivinen GMAT

GMAT on testinä interaktiivinen ja nokkela. Ennen testin alkua vastaan muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta ohjelman tekoäly valitsee seuraavat kysymykset. Jos vastaat kysymykseen oikein, seuraava kysymys on aina vaikeampi (ja siitä saa paremmin pisteitä). Jos taas vastaat kysymykseen väärin, tekoäly valitsee sinulle helpomman (ja huonommin pisteytetyn) kysymyksen.

GMAT-pisteisiin vaikuttaa

  • vastattujen kysymysten lukumäärä
  • oikeat ja väärät vastaukset
  • kysymysten vaikeustaso.

GMATin järjestää MBA.com

Lue lisää GMATista, rekisteröidy ja ilmoittaudu MBA.comin sivuilta. Testin hinta on 250 dollaria, riippumatta siitä missä testin suorittaa. Tutustu myös FAQ-osioon ja GMAT-strategioihin.

Huom.

Eräät yliopistot vaativat GMATin, toiset GRE:n, jotkut muut taas eivät mitään. KILROY education auttaa selviämään hakuprosessista ja selvittämään pitääkö testi suorittaa.


Contact