Opintoneuvonta

Ilmainen opintoneuvonta ulkomaan opintoihin
Ulkomaille opiskelijaksi hakeutuminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta ei hätää, autamme sinua navigoimaan satojen vaihtoehtojen, hakukaavakkeiden, viisumien, asuntojen ja deadline-päivien viidakossa. Olemme apunasi ensimmäisestä kysymyksestäsi opintojen loppuun saakka.

Voit varata ajan joko puhelinkeskustelulle tai paikan päällä myymälässämme käytävälle juttutuokiolle. Autamme sinua kartoittamaan toiveesi, haaveesi ja tavoitteesi ja yhdistämään ne sitten konkreettisiin vaihtoehtoihin. 

Hakuprosessit maiden, yliopistojen, koulutusohjelmien ja -alojen välillä vaihtelevat joten harvaan kysymykseen löytyy standardivastaus. Siksi opintoneuvonta onkin tärkeää opintoja ulkomailla suunniteltaessa.

Voit toki hakea yliopistoihin ilman apuakin, mutta säästyt lukuisilta turhilta sähköposteilta, oikeiden henkilöiden metsästykseltä, kalliilta ulkomaan puheluilta ja turhilta yllätyksiltä, kun kysyt kysymyksesi meiltä. Lukukausimaksut maksetaan suoraan yliopistoon, johon päätät lähteä opiskelemaan. 

Opintoneuvonta - Kohti unelmien koulutusta

  • Autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon opintotoiveidesi mukaisesti edustamiemme yliopistojen joukosta.
  • Saat tietoa yliopistoista, heidän tarjoamistaan ohjelmista ja tutkintomahdollisuuksista, hakukäytännöistä, lukukausimaksuista sekä pääsyvaatimuksista.
  • Neuvomme sinua valitsemasi koulutusohjelman vaatimista testeistä
  • Autamme sinua hakuprosessin alusta loppuun asti. Teemme yhteistyötä yliopistojen kanssa, joten meillä on aina varmasti uusin tieto päivämääristä ja hakuvaatimuksista. 
  • Meillä on omat yhteyshenkilöt yliopistoilla, joten yhteydenpito on helppoa ja nopeaa.
  • Suurimpaan osaan yliopistoista voimme ottaa oikeaksitodistetut kopiot tarvittavista liitteistä, kuten todistuksista. Säästyt turhilta kustannuksilta, kun sinun ei tarvitse hakea maistraatista oikeaksi todistettuja dokumentteja.
  • Varmistamme, että hakemuksesi käsittely sujuu kuten pitääkin.
  • Hakuprosessin jälkeen autamme asunnon ja viisumin haussa sekä muissa käytännön asioissa.
  • Saat myös lisätietoja opintojen rahoituksesta. Autamme sinua elinkustannusten arvioinnissa. Saat tietoa opintotukiasioista, mahdollisista apurahoista ja esim. viisumisi sallimista työskentelymahdollisuuksista. 

  

Aloita tulevaisuutesi suunnittelu
Varaa aika opintoneuvontaan
Contact