Hakuprosessi

Hakuprosessi ulkomaille opiskelemaan haettaessa voi joskus olla haastava. KILROY education on apunasi koko hakuprosessin ajan.
Opintoneuvojamme ovat apunasi koko hakuprosessin ajan. Vastaamme kysymyksiisi ulkomailla opiskeluun liittyen ja neuvomme mikä yliopisto vastaa parhaiten toiveitasi.

Hakuprosessin peruskuvio

 

1. Opintoneuvonta

Ensimmäinen askel aloittaessasi suunnittelun ulkomailla opiskelusta on sopia opintoneuvonta KILROY educationin kanssa. Ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, tai varaa aika ja tule käymään.

Yhteydenottosi jälkeen sovimme opintoneuvonta-ajan, jolloin voimme paremmin käydä läpi vaihtoehtojasi. Käymme opintoneuvonnassa läpi eri vaihtoehtoja toiveittesi pohjalta.

Opintoneuvonta on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Koko prosessi käydään luottamuksellisesti.

2. Yliopiston ja koulutusohjelman valinta

Opintoneuvonnassa saamiesi tietojen on tarkoitus auttaa sinua valintapäätöksessä. Käymme kanssasi läpi tarjolla olevia vaihtoehtoja, mutta valinta on viime kädessä vain sinun.

3. Hakemuksen jättäminen

Täytettyäsi vaaditut hakukaavakkeet ja kerättyäsi liitteet kasaan, tuo tai lähetä ne KILROY educationiin. Vastaanotettuamme hakemuksesi, varmistamme, että hakemuksesi on oikein täytetty ja että mukana on kaikki tarvittavat liitteet. Tämän jälkeen lähetämme hakemuksesi yliopistolle.

Todistaaksesi englanninkielen taitosi tai akateemisen tasosi, sinun tulee mahdollisesti suorittaa kielitesti tai jokin muu akateeminen testi. Moniin yliopistoihin voi kuitenkin lukion suorittaneet saada kielitestivapautuksen.

4. Hakemuksen käsittely

Lähetettyämme hakemuksesi yliopistolle seuraamme, että hakemuksesi käsitellään luvatun ajan sisällä. Käsittelyaika on normaalisti 3 - 6 viikkoa, maasta, yliopistosta ja hakemuksen lähetyksen ajankohdasta riippuen. Kaikki yhteydenpito yliopiston kanssa kulkee KILROY educationin kautta. Varmistamme, että saat kaikki tarvittavat tiedot yliopistolta ja että yliopistolla on kaikki hakemuksen käsittelyyn tarvittavat tiedot.

5. Tarjouksen hyväksyminen

Saatuasi tarjouksen, ohjeistamme sinua tarjouksen hyväksymiseen ja lukukausimaksujen suorittamiseen liittyen. Autamme myös muissa ulkomaille lähtöön liittyvissä käytännön asioissa (viisumi, asuminen jne.). Suosittelemme, että luet läpi Ennen ulkomaille opiskelemaan lähtöä -muistilistan asioista, jotka tulee hoitaa ennen lähtöä. 

Lähtöorientaatiossa voit tavata muita samaan yliopistoon ja samalle alueelle lähteviä opiskelijoita. Saat hoidettua kauttamme myös kaikki matkajärjestelyt lentolipuista vakuutuksiin.

6. Autamme sinua myös opintojen aikana

Voit olla meihin yhteydessä myös opintojesi aikana.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta opintoja suorittavilta ja opinnot jo päättäneiltä opiskelijoiltamme.

Contact