Opiskelu ulkomailla

Aloittaessasi ulkomailla opiskelun suunnittelun, mieleen tulee lukematon määrä kysymyksiä. Miten rahoitan opintoni? Miten voin hakea? Milloin hakuprosessi tulee aloittaa? Mihin maahan lähtisin opiskelemaan? Voinko luottaa siihen, että yliopisto on arvostettu? Entä opiskelujen jälkeen töiden hakeminen?


Ulkomailla opiskelu on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, kun suunnitelet tulevaisuuttasi. Täydennä suomalaista tutkitoasi tai lähde ulkomaille suorittamaan koko kandin tai maisterin tutkinto alusta loppuun asti. Joka tapauksessa ulkomailla opiskelu on investointi tulevaisuuteen, jossa on takuuvarma tuotto!

Opiskele ulkomailla, paranna kielitaitoasi, kerää kokemuksia ja luo kansainvälinen verkosto. Miten tämä kaikki sitten tapahtuu? Noh, hyödynnä ilmainen opintoneuvontamme ja kysy kaikki ulkomaan opintoihin liittyvät kysymyksesi. 

Näin KILROY voi auttaa sinua

Näin KILROY voi auttaa sinua
KILROYlta saat ilmaista opintoneuvontaa. Autamme sinua hakuprosessissa, käytännön valmisteluissa ja tiedämme kaikki ulkomaan opintojen maksukiemuroiden ja rahoitusten salat. Kaikki opintoneuvojamme ovat asuneet itse ulkomailla.
Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvonta

Missä voin opiskella?

Missä voin opiskella?
KILROYlla on yhteistyöyliopistoja mm. USA:ssa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kiinassa, Dubaissa, Englannissa ja Thaimaassa. Yliopistot ovat korkeatasoisia ja opetus on englanniksi.
Ota yhteyttä Etsi yliopistoja

Mitä voin opiskella?

Mitä voin opiskella?
Voit opiskella täyden maisterin tai kandidaatin tutkinnon. Voit myös lähteä opiskelijavaihtoon lukukaudeksi tai -vuodeksi. Yhteistyöyliopistoillamme on tarjottavana useita mahdollisia opiskeltavia aineita.
Ota yhteyttä Etsi opintoaloja

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?
Lukukausimaksut ja opintojen rahoitus on aina suuri kysymysmerkki. Yleisimmät huolenaiheet koskevat lukukausimaksujen suuruutta, asumiskustannuksia, ja voiko opintoja rahoittamaan saada stipendejä tai muita tukia?
Ota yhteyttä Lue lisää opintojen rahoituksesta

Opiskelijaprofiilit

Opiskelijaprofiilit
Kauttamme on lähtenyt iso liuta opiskelijoita ulkomaille. Anna heidän kertoa omista kokemuksistaan ja siitä, mitä opiskelu ulkomailla oikeasti pitää sisällään.
Lue opintotarinoita Katso videoprofiileja

Starttipaketit

Starttipaketit
Opiskelijana saat KILROYlta monia etuja, joihin lukeutuvat monet starttipaketit. Strattipaketteihin sisältyy elämää helpottava lentokenttäkuljetus ja hotellimajoitus. Starttipaketit ovat hyvä vaihtoehto ulkomaille opiskelemaan lähdettäessä.
Tarjoamme myös
Contact