Opiskelu ulkomailla

Opiskelu ulkomailla
Aloittaessasi ulkomailla opiskelun suunnittelun, mieleen tulee lukematon määrä kysymyksiä. Mihin maahan lähtisin opiskelemaan? Miten hakuprosessi oikein menee? Ja milloin hakuprosessi tulee aloittaa? Voinko luottaa siihen, että yliopiston taso on korkea? Miten rahoitan opintoni? Tarvitsenko viisumin? Entä opiskelujen jälkeen töiden hakeminen?


Ulkomailla opiskelu on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, kun suunnitelet tulevaisuuttasi. Täydennä suomalaista tutkitoasi tai lähde ulkomaille suorittamaan koko kandin tai maisterin tutkinto alusta loppuun asti. Joka tapauksessa ulkomailla opiskelu on investointi tulevaisuuteen, jossa on takuuvarma tuotto!

Opiskelu ulkomailla on täynnä mahdollisuuksia

Opiskele ulkomailla, paranna kielitaitoasi, kerää kokemuksia ja luo kansainvälinen verkosto – toisin sanoen, investoi tulevaisuuteesi ja kehitä itseäsi niin akateemisesti kuin muutoinkin.

Ulkomailla opiskelu voi tarkoittaa tutkinto- ja vaihto-opintojen lisäksi myös työharjoittelujaksoa

Miten tämä kaikki sitten tapahtuu? Noh, hyödynnä ilmainen opintoneuvontamme ja kysy kaikki ulkomaan opintoihin liittyvät kysymyksesi. 

Opintoneuvonta

Opintoneuvonta
Tervetuloa ilmaiseen opintoneuvontaan. Autamme hakuprosessissa ja käytännön valmisteluissa. Neuvomme opintojen rahoituksessa ja vinkkaamme apurahoista. Kaikki opintoneuvojamme ovat itse asuneet ulkomailla.
Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvonta

Missä voin opiskella?

Missä voin opiskella?
Meillä on yhteistyöyliopistoja mm. USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kiinassa, Dubaissa, Englannissa ja Japanissa. Yliopistot ovat korkeatasoisia ja opetus on englanniksi.
Ota yhteyttä Etsi yliopistoja

Mitä voin opiskella?

Mitä voin opiskella?
Voit opiskella täyden maisterin tai kandidaatin tutkinnon. Voit myös lähteä opiskelijavaihtoon lukukaudeksi tai -vuodeksi. Kumppaniyliopistoillamme on tarjolla useita kurssivaihtoehtoija eri opintoaloilta.
Ota yhteyttä Etsi opintoaloja

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?

Mitä ulkomailla opiskelu maksaa?
Lukukausimaksut ja opintojen rahoitus on aina suuri kysymysmerkki. Yleisimmät huolenaiheet koskevat lukukausimaksujen suuruutta, asumiskustannuksia, ja voiko opintoja rahoittamaan saada stipendejä tai muita tukia?
Ota yhteyttä Lue lisää opintojen rahoituksesta

Opiskelijaprofiilit

Opiskelijaprofiilit
Kauttamme on lähtenyt iso liuta opiskelijoita ulkomaille. Lue heidän kokemuksistaan ja siitä, mitä opiskelu ulkomailla oikeasti pitää sisällään.
Lue opintotarinoita Katso videoprofiileja

Starttipaketit

Starttipaketit
Opiskelijana saat meiltä ja maailmalta monia etuja, joihin lukeutuvat mm. starttipaketit, joita voimme räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Strattipaketteihin sisältyy elämää helpottava lentokenttäkuljetus ja hotellimajoitus. Starttipaketit ovat hyvä vaihtoehto ulkomaille opiskelemaan lähdettäessä.
Tarjoamme myös
Contact