Työharjoittelupaikan etsintäpalvelu

Vaatimukset

Vaatimukset työharjoittelupaikan etsimiseen USA:sta

Ohjelmamme ovat avoinna USA:n ulkopuolella opiskeleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille (12 kuukauden sisään).

Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Hakijoiden tulee myös puhuva sujuvaa englantia, sillä työtehtävät tulevat olemaan englanniksi.

Haettavan työharjoittelupaikan tulee liittyä riittävän vahvasti suoritettaviin tai suoritettuihin opintoihin tai hakijalla tulee olla aiempaa työkokemusta alalta.

Rekisteröityminen hakupalveluun on mahdollista vuoden ympäri. Hakuprosessiin tulee varata aikaa 4 - 6 kuukautta.

Työharjoittelun kesto

Työharjoittelun vähimmäispituus on yksi kuukausi. Lähes kaikki yritykset kuitenkin hakevat työharjoittelijoita, jotka voivat sitoutua 3-5 kuukaudeksi. Työharjoittelut voivat kuitenkin kestää jopa 12-18 kuukautta.

Kaikkien hotelli-, ravintola- ja turismialan työharjoittelupaikkojen maksimipituus on 12 kuukautta.

Lue tarkemmat viisumivaatimukset täältä
Contact