Työharjoittelu USA:ssa

KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Marraskuussa opintoneuvontaa Turussa

11. marraskuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää
KILROYn opintoinfo Helsingissä.

Lokakuun info: tutkinto- tai vaihto-opinnot ulkomailla

22. lokakuu 2014 Helsinki
Oletko valmistumassa lukiosta tai ammattikoulusta, tai kenties jatkanut jo korkeammalle koulutusasteelle? Mietitkö ulkomaille lähtöä opintojen merkeissä? Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista!
Lue lisää
Kuuluuko suunnitelmaan PR-hommat kaupungissa, joka ei koskaan nuku? Entä räjähdysalttiit laboratoriotyöt maailmankuulussa yliopistossa? Vai haluatko oppia kaiken hotellitöistä Bostonissa? Olipa opiskelu-unelmasi mikä tahansa, KILROY voi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta.

KILROY auttaa hakuprosessin jokaisessa vaiheessa aina viisumin hakemisesta työharjoittelupaikan löytämiseen. Sinä kerrot unelmasi, me autamme toteuttamaan sen.

Alla muutamia vaihtoehtoja miten voimme auttaa.

Työharjoittelupaikka löytyy mutta tarvitsen apua viisumin kanssa

Jos sinulla on jo työharjoittelupaikka, KILROY voi auttaa viisumin saamisessa. Teemme yhteistyötä tunnettujen viisumisponsorien kanssa ja autamme koko prosessissa, helpottaen sinun osaasi.

Lue lisää viisumivaatimuksista USA:han.

Työharjoittelupaikan löytäminen itse

Jos haluat hakea työharjoittelupaikkaa itse, sinun täytyy olla pitkäjänteinen ja motivoitunut. Se on kuitenkin halvin tapa löytää työharjoittelupaikka Yhdysvalloista. Sinä haet paikan itse ja me autamme viisumin, vakuutuksien ja byrokratian kanssa.

Lue lisää omatoimisesta työharjoittelupaikan hausta.

Työharjoittelupaikan etsintäpalvelu

Autamme sinua harjoittelupaikan löytämisessä, mutta sinä päätät itse minne haluat mennä, kuinka pitkän harjoittelun tulisi olla ja missä haluat asua. Meillä on laaja yhteistyöverkosto Amerikassa. Suosituimmat työharjoittelukohteet ovat New York ja Kalifornia.

Lue lisää työharjoittelupaikan etsintäpalvelusta.

Contact