Työharjoittelu USA:ssa

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää
Kuuluuko suunnitelmaan PR-hommat kaupungissa, joka ei koskaan nuku? Entä räjähdysalttiit laboratoriotyöt maailmankuulussa yliopistossa? Vai haluatko oppia kaiken hotellitöistä Bostonissa? Olipa opiskelu-unelmasi mikä tahansa, KILROY education voi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta.

KILROY auttaa hakuprosessin jokaisessa vaiheessa aina viisumin hakemisesta työharjoittelupaikan löytämiseen. Sinä kerrot unelmasi, me autamme toteuttamaan sen.

Alla muutamia vaihtoehtoja miten voimme auttaa.

Työharjoittelupaikka löytyy mutta tarvitsen apua viisumin kanssa

Jos sinulla on jo työharjoittelupaikka, KILROY voi auttaa viisumin saamisessa. Teemme yhteistyötä tunnettujen viisumisponsorien kanssa ja autamme koko prosessissa, helpottaen sinun osaasi.

Lue lisää viisumivaatimuksista USA:han.

Työharjoittelupaikan löytäminen itse

Jos haluat hakea työharjoittelupaikkaa itse, sinun täytyy olla pitkäjänteinen ja motivoitunut. Se on kuitenkin halvin tapa löytää työharjoittelupaikka Yhdysvalloista. Sinä haet paikan itse ja me autamme viisumin, vakuutuksien ja byrokratian kanssa.

Lue lisää omatoimisesta työharjoittelupaikan hausta.

Työharjoittelupaikan etsintäpalvelu

Autamme sinua harjoittelupaikan löytämisessä, mutta sinä päätät itse minne haluat mennä, kuinka pitkän harjoittelun tulisi olla ja missä haluat asua. Meillä on laaja yhteistyöverkosto Amerikassa. Suosituimmat työharjoittelukohteet ovat New York ja Kalifornia.

Lue lisää työharjoittelupaikan etsintäpalvelusta.

Ainutlaatuinen työharjoitteluohjelma

Jenkkien hulppeimmat työharjoittelupaikat New Yorkissa, Chicagossa, Losissa ja muissa metropoleissa.

Näissä ohjelmissa on lukkoon lyödyt päivämäärät ja niihin kuuluu aiva kaikki: harjoittelupaikat, sapuskat, ekskursiot, kuljetukset ja kaikki muut. Autamme harjoittelupaikan löytämisessä - kaikista niistä unelmafirmoista. Ohjelmat ajoittuvat keväälle ja kesälle.


Lue lisää ainutlaatuisista työharjoitteluohjelmistamme.

Contact