Työharjoitteluviisumi Kiinaan

Viisumivaatimuksen - työharjoittelu Kiinassa

Viisumivaatimukset

Kiinassa viisumihakemukseen täytyy toimittaa tiedot seuraavista: kopio passista ja passin numero sekä viimeinen voimassaolopäivä, nimi, kansallisuus, sukupuoli, ammatti.

Kiinan viisumihaun prosessi

Tärkeää: jos haet viisumia Kiinan suurlähetystöstä jossain muussa, kuin omassa kotimaassasi, hakijan täytyy ilmoittaa tämän kyseisen suurlähetystön tiedot mahdollisimman nopeasti, jotta saisit oikean kutsukirjeen. Jos et päivitä suurlähetystösi tietoja, kutsukirjeesi lähetetään kotimaahasi.

Kutsukirje postitetaan yleensä 10 päivän sisällä käsittelyn aloittamisesta, ja postitetaan sitten sinulle. Kutsukirjeen saatuasi, sinun on vietävä se kotimaasi suurlähetystöön (ellet ole päivittänyt lähimmän suurlähetystösi tietoja yllä kuvatulla tavalla).

Kiinan suurlähetystö tarvitsee viisumin myöntämiseen seuraavat asiakirjat:

  • kutsukirje
  • viisumihakemus
  • kaksi passikuvaa
  • vähintään kuusi kuukautta voimassa oleva passi (jotkut suurlähetystöt saattavat vaatia lisätodisteita nähtäväksi, niinä toimivat lentolippu tai kuitti majoituksen varaamisesta - tarkista oman suurlähetystösi menettely)

Saat passisi takaisin noin 10 päivän sisällä hakemuksen käsittelyn alettua.

Viisumien hinnat

Viisumin paperityön hinnat kuuluvat työharjoitteluohjelman hintaan. Itse paperiviisumi maksetaan kohdemaassa.

Contact