Internships Down Under -ohjelma

FAQ Internships Down Under

FAQ

Milloin harjoitteluun täytyy hakea?

Mitä aikaisemmin aloita, sitä parempi. Hakijoiden tulee lähettää hakemuksensa, CV:nsä , motivaatiokirjeensä sekä hakumaksun viimeistään kahdeksan viikkoa ennen suunniteltua harjoittelun aloituspäivää.

Onko työharjoittelu palkallinen?

Ei. Järjestämämme työharjoittelut ovat palkattomia. Sen takia hakijoiden täytyy kyetä elättämään itsensä koko harjoittelujakson ajan.

Onko työharjoitteluihin tiettyä hakuaikaa

Ei ole. Hakea voi milloin vain, ja harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan.

Kuinka pitkään työharjoittelu kestää?

Työharjoittelu kestää 12 - 26 viikkoa. Joissain tapauksissa lyhyemmätkin työharjoittelut ovat mahdollisia.

Minkälaisen viisumin tarvitsen?

Tulevien työharjoittelijoiden tulisi hakea Working Holiday -viisumia (luokka 417 tai 462). Kysy lisätietoja meiltä.

Mitä majoitusmahdollisuuksia on olemassa?

Pystymme auttamaan majoituksen järjestämisessä, joko kotimajoituksessa tai valmiiksi kalustetussa asunnossa lähellä työharjoittelupaikkaasi, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten budjettiisi.

Onko minulla mahdollisuus tavata muita työharjoittelijoita Australiassa?

Järjestämme tapaamisia kerran viikossa, sekä viikonloppumatkoja kaikille työharjoittelijoillemme.

Saanko opintopisteitä työharjoittelusta koulustani Suomessa?

Kyllä, pystymme ottamaan koulusi vaatimukset huomioon työharjoittelupaikkaa etsiessä.

Kiinnostaako työharjoittelu Australiassa?
Ota yhteyttä
Contact