Työharjoittelu ulkomailla

Potkaise urasi käyntiin työharjoittelulla ulkomailla
Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää
KILROY education tekee yhteistyötä yksien maailman parhaimpien työharjoittelupaikkoja ulkomailla järjestävien organisaatioiden kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat auttamassa, että löydämme sinulle unelmiesi työharjoittelupaikan.

Kansainväliset työharjoitteluohjelmat antavat mahdollisuuden kokea uusi kulttuuri syväluotaavalla tavalla. Kokemuksen tuomaa kilpailuetua koko ajan kansainvälistyville markkinoille on vaikea syrjäyttää.

KILROY education työskentelee maailman parhaiden työharjoitteluorganisaatioiden kanssa. Halusit sitten työskennellä orpokodissa Pekingissä tai markkinointitoimistossa San Franciscossa, olemme täällä auttamassa toteuttamaan unelmasi.

Mitä työharjoittelu oikein on?

  • Työharjoittelussa valmistaudutaan työelämän vaatimuksiin. Onnistunut työharjoittelu voi laukaista menestyksekkään uran.
  • Työharjoittelut ovat yleensä lyhytkestoisia. Niiden pääasiallinen tarkoitus on opettaa ammatin salat työn tekemisen kautta, yhdistäen teoria käytäntöön.
  • Työharjoittelun avulla näet kiinnostaako valitsemasi ala sinua yhtä paljon kuin ajattelit.
  • Työharjoittelu on loistava tapa rakentaa ammatillista yhteistyöverkostoa.
  • Työharjoittelijoilla on valvoja, joka toimii työtehtävien antajana, tukien ja arvioiden työharjoittelijaa.
  • Työharjoittelu toimii yleisesti kokemusten vaihdon kautta työharjoittelijan ja työnantajan välillä.
  • Työharjoittelut ovat yleisimmin korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat kokeilla uutta uraa.
  • Monet työnantajat käyttävät työharjoittelua tulevien työntekijöiden esikarsintana.

Työharjoittelu USA:ssa

Työharjoittelu USA:ssa
Autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan työharjoittelupaikan. Voit itse päättää millä alueella USA:ssa haluaisit työharjoittelun suorittaa ja kuinka pitkä työharjoittelun tulisi olla.
Lue lisää

Työharjoittelu Kiinassa

Työharjoittelu Kiinassa
Työharjoittelu Kiinassa on kunnianhimoisen työharjoittelijan kohde. Partnerimme on IES Global, jolla on kontakteja eri aloilla Pekingissä ja Shanghaissa.
Lue lisää

Monia erilaisia työharjoitteluohjelmia

Kattavin työharjoitteluohjelmamme sisältää taatun työharjoittelupaikan lisäksi mm. opiskelija-asunnon sekä apua kellon ympäri, jos sitä paikan päällä tarvitset.

Jos olet vielä epävarma, miten aloittaa työharjoitteluun haku ulkomailta, ota yhteyttä KILROY educationin opintoneuvojaan.

Contact