Saara

Santa Barbaran rannoilla kyllä kelpaa!
F  

Nimi
Saara

Titteli
Opintoneuvoja

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 68 07 82 50

Email >>

Saara työskentelee KILROYlla opintoneuvojana. Hän on paljasjalkainen helsinkiläinen ja ollut matkailualalla useissa eri tehtävissä. Matkoillaan hän etsii nykyään aiempaa enemmän pientä luksusta, eikä jaksa enää aina reissata rinkka selässä.

Millainen opintoneuvoja olet?

Opintoneuvojana autan ulkomailla opiskelusta kiinnostuneita vaihtoehtojen kartoittamisessa. Koska jokainen miestä on yksilö, yritän pureutua opiskelijoiden mielenkiinnon kohteisiin ja näin löytää jokaiselle parhaiten sopivan opiskeluohjelman. Mietimme usein yhdessä opiskelijan kanssa myös vapaa-ajan mielenkiinnon kohteisiin liittyviä asioita, kuten sitä, miten opinnot ja lempiharrastukset parhaiten sovitettaisiin myös opiskeluaikana. Esimerkiksi jos vaikka surffi tai sukeltaminen kiinnostaa, niin esittelen sinulle ennemmin vaihtoehtoja Hawaijilla kuin Kanadassa

Miksi kannattaisi ylipäätään lähteä ulkomaille opiskelemaan tai työharjoitteluun?

Uskon vahvasti, että kansainvälinen koulutus ja/tai työkokemus on tärkeä panostus tulevaisuuteen. Yhteistyöyliopistoissamme taso on korkea, joten edellytykset työelämään kasvavat huimasti niin osaamisen kuin kielitaidonkin suhteen. Samalla opiskelija löytää uusia näkökantoja ja avartaa näin omaa maailmankatsomustaan. Ja solmii tietysti elinikäisiä ihmissuhteita!

Vanhempana, miksi itse haluaisit nähdä lapsesi maailmalla?

Usein opiskelijoilta kuulee, että vanhemmat kannustavat hakemaan kansainvälistä koulutusta. Olen tästä samaa mieltä, sillä ulkomaille lähtö on tehty Suomessa todella helpoksi - varsinkin Suomen passilla reissaus onnistuu todella helposti! Ulkomailla opiskelu vahvistaa kielitaitoa, kulttuuritietämystä ja kasvattaa lähtijää myös henkisesti. Puhumattakaan eväistä, joita se antaa tulevaisuuden työuralle!

Mitä ohjelmia suosittelisit ulkomaille lähtijöille?

Uudesta-Seelannista löytyy paljon luontoon ja luonnossa selviämiseen liittyviä mielenkiintoisia ohjelmia, joita Suomessa ei ole mahdollista opiskella yliopistotasolla. Lisäksi melkein joka maasta, esimerkiksi Yhdysvalloista, löytyy mahtavia esittävän taiteen ohjelmia, joita Suomessa on hyvin vaikea päästä opiskelemaan.

Urheilulla on todella suuri osa opiskelijaelämää ulkomailla. Suosittelen oman lajin harrastamisen ja opintojen yhdistämistä, mikäli se on mahdollista. Autamme myös urheilustipendien hakemisessa USA:an. Urheilustipendin avulla voi saada katettua lukukausimaksuja ja muita kuluja, samalla kun saa mahdollisuuden jatkaa oman lajin harjoittamista yliopisto-opintojen ohella.

Kerro vielä työstäsi KILROYlla

Autamme opiskelijoita löytämään heille sopivan opiskelupaikan lukuisista vaihtoehdoista eri puolilta maailmaa. KILROYlla vastaamme kaikkiin kansainvälisiin opintoihin liittyviin kysymyksiin eli annamme opintoneuvontaa ja autamme hakuprosessiin liittyvissä käytännön järjestelyissä. Yksi parhaista puolista työssäni on myös se, että pääsen kertomaan yhteistyöyliopistojemme tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille opiskelijoille. Kierrämme paljon korkeakouluissa ja oppilaitoksissa ympäri Suomea.

Omat opintoni

  • Viestinnän perusopinnot: elokuva- ja tv-kulttuuri, audiovisuaalinen viestintä
  • Bachelor of Tourism Management
  • Master of Hospitality Management

 

Kysy lisää ja varaa aika opintoneuvontaan Saaralta
Ota yhteyttä
Suosikki
Contact