Saara

camogli Italiassa
F  

Nimi
Saara

Titteli
Opintoneuvoja

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 68 07 82 50

Email >>

Saara työskentelee KILROY educationissa opintoneuvojana. Hän on paljasjalkainen helsinkiläinen ja ollut matkailualalla useissa eri tehtävissä. Matkoillaan hän etsii nykyään aiempaa enemmän pientä luksusta, eikä jaksa enää aina reissata rinkka selässä.

Missä reissasit viimeksi?

Kävin tutustumassa työkavereideni kanssa Thaimaan Bangkokiin ja Hongkongiin.

Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?

Seuraavaksi suuntana on todennäköisesti Lähi-Itä.

Parasta reissaamisessa on…

Soluttautuminen paikallisten elämään ja heidän arkeensa.

Haluaisitko lähteä vapaaehtoistöihin, minne ja miksi?

Tässä elämäntilanteessa pitkät vapaaehtoistyöprojektit eivät ole mahdollisia, mutta toivon että voisin joskus ottaa osaa johonkin vaikka lyhyempään projektiin. Olen tutustunut muutamiin projekteihin sekä ihmisten parissa että ympäristöprojekteihin. Lapset slummeissa ja orpokodeissa tarvitsevat ehdottomasti eniten apua, mutta myös samalla pidempiaikaisia ihmissuhteita, sitoutumista ja turvaa. Luulenkin, että kilpikonnien hoivaaminen jossain biitsillä sopisi herkälle luonteelleni paremmin.

Haluaisitko lähteä ulkomaille opiskelemaan, minne ja miksi?

Olen ollut ulkomailla ainoastaan kielikursseilla, ja tällä hetkellä tuntuu että opiskelut on opiskeltu. Nyt kun olen tutustunut huimaan valikoimaamme huippuyliopistoja ympäri maalimaan, taidan lähettää joskus lapseni maailmalle opiskelemaan ja saada sitä kautta annoksen kansainvälistä opiskelijaelämää. Hei, tämä onkin hyvä idea, toivottavasti innostuisivat esim. Hawaiista tai Canadasta…

Kerro vielä työstäsi KILROY educationissa

Autamme opiskelijoita löytämään heille sopivan vaihto-kohteen lukuisista vaihtoehdoista eri puolilta maailmaa. KILROY educationissa vastaamme kaikkiin mahdollisiin kansainvälisiin opintoihin liittyviin kysymyksiin eli annamme opintoneuvontaa sekä autamme hakuprosessiin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

KILROYn Seikkailumatka, jota olen kokeillut:

  • Sabah Adventure
Kysy lisää ja varaa aika opintoneuvontaan Saaralta
Ota yhteyttä
Suosikki
Contact