Laura

F  

Nimi
Laura

Titteli
Opintoneuvoja

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 68 07 82 50

Email >>

Laura työskentelee KILROY educationissa opintoneuvojana. Laura on sekä asunut että opiskellut useampaan otteeseen ulkomailla ja suosittelee tätä kaikille siitä haaveileville.

Miksi ulkomaille kannattaisi lähteä opiskelemaan?

Ulkomailla vietetty aika on useimmiten monella tapaa virkistävä ja opettava kokemus. Sen lisäksi, että kansainvälinen kokemus on ehdoton valtti CV:ssä, on ulkomailla - uudessa kulttuurissa ja uuden kielen parissa - vietetty aika avartava kokemus. Uudessa ja erilaisessa ympäristössä eläminen antaa uusia näkökantoja ja samalla löydät uusia tuttavuuksia ja vahvistat kielitaitoasi sekä tuntemustasi uudesta kulttuurista ja erilaisista tavoista olla ja elää.

Olet myös itse asunut ja opiskellut ulkomailla. Missä ja minkälainen kokemus oli?

Suoritin lukukaudenmittaisen opiskelijavaihdon sekä muutaman kesäkoulun Soulissa, Etelä-Koreassa. Olen myös asunut ja opiskellut useampaan otteeseen Brasiliassa São Paulossa (yhteensä n. 3 vuotta). Ulkomailla viettämäni ajanjaksot ovat olleet ainutkertaisia ja en vaihtaisi niitä mihinkään. Sen lisäksi että olen nähnyt mahtavia paikkoja, tavannut hienoja ihmisiä ja kerryttänyt kielitaitoa, avartaa uuden ja erilaisen kokeminen omia näkemyksiä sekä herättää halun oppia aina vain lisää.

Missä reissasit viimeksi?

Viimeksi kävin kiertämässä Nepalia ja kääntymässä Soulissa.

Mieleenpainuvin matkamuistosi?

Ihastuin ikihyväksi kirsikankukkamereen yhdellä Japanin matkallani.

Minne suuntaat seuraavaksi?

Seuraavaksi suunnittelen suuntaavani Lofooteille, Islantiin ja Azoreille.

Paras reissukohde?

Japani, Korea ja Brasilia - pidän sekä suurkaupungeista että luonnonkohteista. Näistä kolmesta maasta löytyy kaikkia näitä ja niin paljon muuta!

Minkälainen matkaaja olet?

On niin monta paikkaa, jossa haluaisin käydä. Olen kuitenkin matkaajana sellainen, että ihastun aina johonkin tiettyyn alueeseen ja käyn siellä monta kertaa. Haluan oppia mahdollisimman paljon tietystä maasta, sen kulttuurista, historiasta, tavoista ja kielestä.

Matkanteossa on parasta...

En tee paljon suunnitelmia vaan kuljen sinne minne nenä näyttää. Suurkaupunkeihin tutustuu parhaiten jalkaisin ja niihin sekä eri kaupungin osiin on mukava tutustua rauhassa katsellen. Suurkaupungit kannattaa myös aina katsastaa korkealta ja itse pyrin aina näkemään ne auringon laskun aikaan.

Unelmamatkasi?

Unelmoin joku päivä tekeväni matkan Patagoniaan ja Etelä-mantereelle.

Omat opintoni

  • Ohjelmapalveluiden järjestäjän ammattitutkinto.
  • Management level qualification for Travel and Tourism (IATA/UFTAA)
  • BBA -tutkinto.

Haluaisin opiskella

Voisin jollain lomalla suorittaa New York Film Academyn "4-week photography workshop"in. Lisäksi suunnittelen suorittavani töiden ohella maisterin.

Suosittelemasi kurssit ulkomaihin lähteville

Asian studies, Environmental studies.. Ylipäänsä kansainvälisen kokemuksen sekä kulttuurituntemuksen ja kielten opiskelu itse tutkinto-opiskelun ohella.

Kysy lisää ja varaa aika opintoneuvontaan Lauralta
Ota yhteyttä
Suosikki
Contact