Ilkka

Ilkka goes Indonesia
F  

Nimi
Ilkka

Titteli
Opintoneuvoja

Matkamyymälä
Helsinki

Puhelin
09 680 78 200

Email >>

Ilkka työskentelee KILROYlla opintoneuvojana. Ilkka on kokenut reissumies niin opintojen kuin vapaa-ajan matkailunkin saralla, joten vastaukset ei häneltä ainakaan lopu kesken.

Uusimpana lisänä opintopuolelle, kerro hieman taustoistasi?

Valmistun vuoden vaihteessa Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta ja kävin kandin tutkinnon jälkeen suorittamassa vaihtolukukauden Balilla Indonesiassa. Olen aina ollut kiinnostunut kansainvälisestä liikkuvuudesta, ulkomailla opiskelusta ja matkustamisesta, joiden parissa KILROY luonnollisesti toimii. Näistä syistä työ KILROYlla sopii mainiosti omaan virtaan ja meininkiin!

Miksi juuri Indonesia valikoitui vaihtokohteeksi?

Jo opintojenkin puolesta löytyy paljon kiinnostusta kehitysmaita, Aasiaa ja niiden kulttuureita kohtaan. Näistäkin syistä Indonesia ja Bali sopi enemmän kuin hyvin omaksi vaihtokohteeksi. Olen käynyt reissuilla Kaakkois-Aasiassa sekä muutenkin ympäri maailmaa ennen opintoja ja niiden ohessa. Reissuista ja vaihdosta on jäänyt surffiharrastus takataskuun, jonka olen myös tuonut mukanani Suomeen. Surf's up!

No jos lähtisit uudestaan vaihtoon, minne suuntaisit tällä kertaa?

Mikäli jokin kohde pitäisi valita, kärkeen todennäköisesti rymistelisi Uusi-Seelanti tai Kalifornia. Molemmista kohteista löytyy sekä kattava opintotarjonta että itselle tärkeät laajat harrastusmahdollisuudet - eritoten surffauksen saralta! Toisaalta Vietnam sekä Japani olisivat myös mielenkiintoisia kohteita, etenkin kulttuuriensa puolesta.

Mikä on ollut paras matkamuistosi?

Reissukohteita on vaikea sinänsä laittaa minkäänlaiseen paremmuusjärjestykseen, mutta Uusi-Seelanti ja matkailuautoilu siellä on jäänyt vahvasti mieleen. Myös Indonesia on valloittanut paikan sydämestäni. Vaikka onkin viettänyt siellä reissujen muodossa ja opiskellessa jo lähes vuoden päivät, on hyvin mahdollista, että seuraavakin reissu sinnepäin taas suuntautuu.

Top3 yliopistoa, missä voi surffin ja opiskelun hyvin yhdistää

Kysy lisää ja varaa opintoneuvonta Ilkalta
Ota yhteyttä
Suosikki
Contact