Study Abroad 2017 -opiskelutapahtuma

KILROY, Helsinki
Study Abroad 2017 -opiskelutapahtuma
Tämä on tapahtuma SINULLE, jonka mielessä kutkuttavat vaihtoehdot ulkomailla opiskelusta tai kansainvälisestä työharjoittelusta!

Study Abroad = kokoontumisareena kansainvälisille nuorille

Tervetuloa inspiraationtäyteiseen iltapäivätapahtumaan! Halusit sitten opiskella kauppatieteitä Sydneyssä tai lähteä työharjoitteluun New Yorkiin, täältä saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Paikalle sinua tapaamaan lentävät yhteistyöyliopistojemme edustajat ympäri maailman, tehden tilaisuudesta ainutkertaisen ja todellakin kansainvälisen. 

Yhteistyöyliopistojen edustajien lisäksi paikalla on myös Aalto yliopiston Startuplifers -työharjoitteluohjelma, Mahdollisuuksien välivuosi -infopiste sekä luonnollisesti KILROYn omat opintoneuvojat. Tapahtumassa pääset myös osallistumaan kahden 150 EUR matkalahjakortin arvontaan (voittajille ilmoitetaan tapahtuman jälkeen).

Lupaamme, että poistuessasi olet varustettu juuri sillä kaikella infolla, jota tarvitset tehdessäsi päätöstä ulkomaille lähtemisestä!

>> Suoraan ilmoittautumiseen >>

AIKATAULU

12:00 Ovet avautuvat, opiskelutapahtuma alkaa (1. ryhmä)
13:00 2. ryhmä
14:00 3. ryhmä
15:00 Tapahtuma päättyy, kaksi arvontaa: 2x 150 EUR matkalahjakortti

Tapahtumaan osallistuvat yliopistot, klo 12-15

Lisätietoja yliopistoista linkkejä klikkaamalla. HUOM! Listaa päivitetään sitä mukaan, kun uusia yliopistoja ilmoittautuu.

Australia

Uusi-Seelanti

USA

Englanti

Kanada

Ilmoittaudu tilaisuuteen

 

 

 

Valitse aika, milloin haluat saapua paikalle (tapahtuma on auki klo 12-15)

Vahvista paikat
Contact