New York Film Academy Helsingissä 30.1.

KILROYn toimisto, Helsinki
NYFAn opiskelijat työn äärellä
Haaveiletko urasta elokuva- tai tv-alalla? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea New York Film Academyn opiskelijaksi ja saada ainutlaatuista opetusta inspiroivassa ympäristössä!

New York Film Academy (NYFA) tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia elokuvatuotannon, näyttelemisen, valokuvauksen, käsikirjoituksen, elokuvataiteen, journalismin, musiikkiteatterin, animaation ja pelisuunnittelun aloilta. NYFAn New Yorkin kampukset sijaitsevat Manhattanilla ja niissä järjestetään vuoden ja kahden vuoden mittaisia koulutusohjelmia sekä kuukauden ja parin mittaisia workshoppeja. Kandin ja maisterin tutkintoihin johtava opetus tapahtuu NYFAn Los Angelesin kampuksella.

Osallistumalla koe-esiintymiseen tai portfoliokatselmukseen, sinulla on mahdollisuus hakea taitopohjaisia apurahoja. Ohjelmasta riippuen apurahat vaihtelevat max. 10 000 – 15 000 USD/lukuvuosi.

Kurkkaa myös inspiraatiota NYFA:sta valmistuneen Roopen profiilista!

Päivän ohjelma:


KELLO 13 - 18: Koe-esiintymiset tai portfoliokatselmus 
KELLO 18:15: NYFA:n infotilaisuus (voit osallistua vain tähänkin ja jättää aamupäivän ohjelman pois!). Täällä saat tietoa mm:

    • opintotarjonnasta
    • hakuprosessista
    • apurahoista
    • viisumeista ja muista käytännön asioista

HUOM! Ilmoittaudu ainostaan joko koe-esiintymiseen tai porfoliokatselmukseen, jos haluat hakea apurahaa sekä sen mukaan, kumpi on oleellinen tavoittelemallasi alalla (esim. näytteleminen vs. valokuvaus). 

Ilmoittautuminen >>

Ilmoittaudu alta mukaan opintoinfoon ja varaa mukaasi iso läjä kysymyksiä! Ota kaverit mukaan myös, sillä mukavampihan se on yhdessä kiertää.

Vaihtoehto 1: Koe-esiintymiset, 13:00-18:00

Ilmoittaudu koe-esiintymiseen, jos olet kiinnostunut vähintään vuoden mittaisista esittävän taiteen ohjelmista NYFA:ssa. Eri mittaisia esittävän taiteen ohjelmia on tarjolla seuraavat, Acting for Film ja Musical Theatre.

Koe-esiintymiseen varataan 15 minuuttia, jonka perusteella tehdään päätös ohjelmaan hyväksymisestä sekä taitopohjaisen apurahan myöntämisestä. Osallistuaksesi koe-esiintymiseen sinun tulee aloittaa haku valitsemaasi ohjelmaan.  Tarkemmat ohjeet sekä koe-esiintymiseen että hakuun saat KILROYlta täytettyäsi alla olevan ilmoittautumiskaavakkeen. Ilmoittaudu mukaan ja olet askeleen lähempänä unelmaasi!

Vaihtoehto 2: Portfoliokatselmus, 13:00-18:00

Ilmoittaudu portfoliokatselmukseen, jos olet kiinnostunut NYFAn tutkintoon johtavista (Associate, Bachelor, Master) elokuva- tai visuaalisen taiteen ohjelmista (ei-esittävän taide). Näihin ohjelmiin lukeutuvat mm. käsikirjoitus, animaatio, valokuvaus ja pelisuunnittelu. NYFA käy läpi tutkinto-opiskelijoiksi haluavien portfolioita. Tutkinto-ohjelmasta riippuen, valmistut nimikkeillä Associate of Fine Arts, Bachelor of Fine Arts, Master of Fine Arts tai Master of Arts.

Yksittäisen porfolion läpikäyntiin on varataan 15 minuuttia. Katselmuksen perusteella tehdään päätös ohjelmaan hyväksymisestä sekä taitopohjaisen apurahan myöntämisestä. Osallistuaksesi portfoliokatselmukseen sinun tulee aloittaa haku valitsemaasi ohjelmaan. Tarkemmat ohjeet sekä portfolion valmisteluun ja katselmukseen sekä hakuun saat KILROYlta täytettyäsi alla olevan ilmoittautumiskaavakkeen. Ilmoittaudu mukaan ja olet askeleen lähempänä unelmaasi!

Tilaisuuteen osallistuminen tai haku ei sido sinua vielä mihinkään. Voit tehdä päätöksesi rauhassa saatuasi tiedon apurahoista ja koulutusohjelmaan hyväksymisestä. Autamme sinua matkan varrella olipa polkusi ulkomaille opiskelemaan millainen tahansa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen

 

 

 

Valitse alta, mihin osioon/osioihin haluat ilmoittautua:

13-18
13-18
18:15
Vahvista paikat
Contact