Yhteiskuntatieteet

Yhteiskuntatieteet - Yhteiskuntatieteiden opiskelu ulkomailla

Yhteiskuntatieteet

Opiskelumahdollisuuksia yhteiskuntatieteissä on paljon. Yhteiskuntatieden opiskelu ulkomailla tuo sinulle aivan uuden akateemisen näkökulman aiheeseen, antaen valtavan etulyöntiaseman työmarkkinoilla.

Freemover ja vaihto-opinnot

Yhteiskuntatieteitä Suomessa opiskelevat voivat helposti lähteä KILROY education:in kautta vaihtoon. Ulkomailla opiskelu on hedelmällistä varsinkin siksi, että opiskelija pystyy vertailemaan Suomen järjestelmää. Yleensä ottaen kansainvälistä otetta arvostetaan korkealle ja opinnot on vaivatonta saada osaksi suomalaista tutkintoa. Ulkomailla opiskelu avaa myös uusia mahdollisuuksia ja ideoita esimerkiksi lopputyön suhteen. Lähes kaikista yliopistoista löytyy yhteiskuntatieteitä.

Bachelor-tutkinto

Yhteiskuntatieteiden opiskelu ulkomailla antaa tutkinnon lisäksi runsaasti kansainvälistä kokemusta, joka on alalla tärkeää. Bachelor-tutkinnon suorittaminen kestää 3-4 vuotta yliopistosta ja maasta riippuen. Lähes kaikista yliopistoista löytyy yhteiskuntatieteitä.

Master-tutkinto

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat lähteä suorittamaan Master-tutkintoa ulkomaille. Kaikkiin ohjelmiin ei vaadita aiempia alan opintoja eli ohjelmat sopivat sekä niille, jotka haluavat syventää osaamistaan että niille, jotka haluavat perusosaamisen viestinnän alata tai laajentaa työelämässä hankittuja taitoja. Ohjelmat kestävät 12 - 24 kuukautta ja ovat hintaluokaltaan n. 4000 - 20000 euroa. Lähes kaikista yliopistoista löytyy yhteiskuntatieteitä. Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Yhteiskuntatieteet
Ota yhteyttä
Contact