Terveydenhoitoala

Terveydenhoitoala

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Terveydenhoitoalalla löytyy nyt ja tulevaisuudessa töitä! Ammattilaisia tarvitaan aina ja kaikkialla.

Terveydenhoitoalan opinnot tarjoavat sinulle turvallisen koulutuksen ja haastavat työtehtävät eläkkeelle asti. Nautitko työskentelystä ihmisten kanssa ja haluat tehdä käytännön töitä? Yliopistot ulkomailla tarjoavat sinulle kattavan ja edistyksellisen koulutuksen, josta on hyötyä työmarkkinoilla.

Opiskele kiropraktiikkaa ja fysioterapiaa Australiassa, sairaanhoitajaksi Havaijilla tai hammaslääkäriksi Englannissa. Vaihtoehtoja on useita! Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinun tulee hakea ammatinharjoittamisoikeutta Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastosta http://www.valvira.fi Voit myös yhdistää Suomessa suoritettaviin opintoihin vaihto-opinnot ulkomailla. Valitettavasti kliinisen puolen opintoja ei voi vaihdon aikana suorittaa, mutta yleisiä health science-puolen kursseja voit valita. Ota yhteyttä niin kerromme lisää kaikista vaihtoehdoista.

Opiskelupaikan saaminen ulkomailta on keskimäärin helpompaa kuin Suomessa - valitettavasti lääketieteen linjat ovat kuitenkin poikkeus. Sisäänpääsyyn vaaditaan kiitettävät (vähintään Eximia / Laudatur) paperit lukiosta, hyvät suosituskirjeet sekä maakohtainen soveltuvuustesti. Lisäksi toiseen hakuvaiheeseen päässeet hakijat haastatellaan (joko puhelimitse tai paikan päällä). Pääsyvaatimuksien lisäksi myös hinnat ovat huomattavasti kovemmat kuin millään muulla linjalla. Mikäli sinulla on keskitason paperit, voit toki harkita kaikkia muita terveydenhoitoalan linjoja.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää kaikista vaihtoehdoista.

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Terveydenhoitoala
Ota yhteyttä
Kommentit
Taina Salminen
Hei! Vaatiko sairaanhoitajaksi opiskeleminen L-paperit? Voiko joissakin näistä maista opiskella esim. urheiluhierojaksi?
10.10.2013 16:46:22
SH2015
Hei! Aloitan syksyllä viimeisen vuoteni sairaanhoitajaopinnoissa ja tarkoituksena oli lähteä vaihtoon ensi keväänä. Onko Hawaii Pacific Universityssä tai sen kautta mahdollista suorittaa mitään käytännön harjotteluita, vai pelkästään teoriaopintoja? Jotta valmistuisin aikataulussa tulisi minun suorittaa käytännön harjoittelua ja vaihdon kesto olisi noin 3kk.
30.3.2014 19:28:02
KILROYfi
Hei, Normaalisti yhteistyöyliopistomme voivat hyväksyä terveydenhoitoalan opiskelijoita ainoastaan teoriaopintoihin. Työharjoittelua ajatellen, USA:n työharjoitteluviisumi ei salli terveydenhoitoalan harjoitteluita, joten pelkän työharjoittelun osalta emme valitettavasti voisi olla avuksi. Lähetämme sinulle lisätietoja sähköpostiisi Hawai'i Pacific Universityyn Study Abroad -vaihtoon hausta ja tiedustelemme yliopistolta olisiko minkäänlaisen harjoittelun yhdistäminen vaihtoon mahdollista. Terveisin, Laura - opintoneuvoja
5.4.2014 12:21:52
blog comments powered by Disqus
Contact