Terveydenhoitoala

Terveydenhoitoala

Terveydenhoitoalalla löytyy nyt ja tulevaisuudessa töitä! Ammattilaisia tarvitaan aina ja kaikkialla.

Terveydenhoitoalan opinnot tarjoavat sinulle turvallisen koulutuksen ja haastavat työtehtävät eläkkeelle asti. Nautitko työskentelystä ihmisten kanssa ja haluat tehdä käytännön töitä? Yliopistot ulkomailla tarjoavat sinulle kattavan ja edistyksellisen koulutuksen, josta on hyötyä työmarkkinoilla.

Opiskele kiropraktiikkaa ja fysioterapiaa Australiassa, sairaanhoitajaksi Havaijilla tai hammaslääkäriksi Englannissa. Vaihtoehtoja on useita! Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinun tulee hakea ammatinharjoittamisoikeutta Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastosta http://www.valvira.fi Voit myös yhdistää Suomessa suoritettaviin opintoihin vaihto-opinnot ulkomailla. Valitettavasti kliinisen puolen opintoja ei voi vaihdon aikana suorittaa, mutta yleisiä health science-puolen kursseja voit valita. Ota yhteyttä niin kerromme lisää kaikista vaihtoehdoista.

Opiskelupaikan saaminen ulkomailta on keskimäärin helpompaa kuin Suomessa - valitettavasti lääketieteen linjat ovat kuitenkin poikkeus. Sisäänpääsyyn vaaditaan kiitettävät (vähintään Eximia / Laudatur) paperit lukiosta, hyvät suosituskirjeet sekä maakohtainen soveltuvuustesti. Lisäksi toiseen hakuvaiheeseen päässeet hakijat haastatellaan (joko puhelimitse tai paikan päällä). Pääsyvaatimuksien lisäksi myös hinnat ovat huomattavasti kovemmat kuin millään muulla linjalla. Mikäli sinulla on keskitason paperit, voit toki harkita kaikkia muita terveydenhoitoalan linjoja.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää kaikista vaihtoehdoista.

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Terveydenhoitoala
Ota yhteyttä
Contact