Taidealat & Design

Taidealat & Design - Taidealojen opiskelu ulkomailla

Taidealat & Design

KILROY educationin yhteistyöyliopistoissa on suuri määrä taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin opintoja ja opiskelupaikkoja on huomattavasti enemmän tarjolla kuin Suomessa! Miltä kuulostaisi esimerkiksi elokuvaohjaajan tutkinto Australiassa, valokuvauksen linja Uudessa-Seelannissa, korumuotoilun kurssit Englannissa, tai 3D Design Irlannissa? Kysy KILROY educationilta oman alasi hyvistä korkeakouluista maailmalla!

Freemover/ Vaihto-opinnot

Taidealoja Suomessa opiskelevat voivat helposti lähteä KILROY educationin kautta vaihtoon ja saada kurssit osaksi suomalaista tutkintoaan. Joskus vastaanottava yliopisto haluaa portfolion hakuvaiheessa (katso alla)

Bachelor-tutkinto

Taidealoja on ulkomailla tarjolla huomattavasti enemmän kuin Suomessa ja myös opiskelupaikkoja on runsaasti. Bachelor-tutkinnon suorittaminen kestää 3-4 vuotta yliopistosta ja maasta riippuen. Arkkitehdin opinnot kestävät viisi vuotta. Pääsyvaatimuksena ohjelmiin on lukion/ammattikoulun todistukset sekä yleensä portfolio, jossa tulee mahdollisimman monipuolisesti esitellä omaa osaamistaan. Yleensä portfolio on tärkeämpi haussa kuin kouluarvosanat. Työnäytteitä halutaan 10-12 kappaletta, joissa tulisi monipuolisesti esitellä omaa osaamistaan. Yliopistot eivät halua pelkästään lopullisia töitä vaan myös työvaiheita ja tietoa siitä miten valmiiseen työhön on päädytty ja mikä työn ideana on. Yliopistoille ei koskaan lähetetä alkuperäisiä töitä vaan niistä tehdään valokuvat ja sähköinen portfolio (esim. pdf tai nettisivu)

Master-tutkinto

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat lähteä suorittamaan Master-tutkintoa ulkomaille. Yleensä ohjelmiin vaaditaan tutkinto samalta tai soveltavalta alalta sekä jonkun verran valmistumisen jälkeistä kokemusta ja portfolionäyte (katso yllä)

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Taidealat & Design
Ota yhteyttä
Contact