Oikeustiede

Oikeustiede

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Kansainvälisillä markkinoilla, liike-elämässä ja ihmisoikeuksien keskellä on tärkeä osata myös oikeustieteitä yli rajojen.

Freemover/ Vaihto-opiskelu

Suomessa oikeustieteen tutkintoa suorittavat voivat lähteä helposti lukukaudeksi ulkomaille ja sisällyttää opinnot suomalaiseen tutkintoonsa. Oman laitoksen kanssa kannattaa selvittää, minkälaisia kursseja lukukauden aikana kannattaa suorittaa. Yleensä opiskelijat valitsevat erikoistumisopintoja, kuten kursseja, jotka käsittelevät esimerkiksi kauppaoikeutta, ympäristöoikeutta, kansainvälistä oikeutta tai urheiluoikeutta.

Bachelor's tutkinto ulkomailla: LLB

Oikeustiede on suosittu opintoala, ja monet haluavatkin lähteä suorittamaan koko tutkintoa ulkomaille. Valitettavasti varoituksen sana on paikallaan: muualla kuin Suomessa suoritettu tutkinto on ongelmallinen, mikäli opiskelija haluaa valmistuttuaan palata takaisin Suomeen. Tutkinnon virallinen tunnustaminen on täydennysopintoineen mahdollista, mutta prosessi saattaa olla hankala ja kestää pitkään. Lisätietoa Opetushallituksen sivuilta: www.oph.fi (Kansainvälistyvä koulutus)

Master's tutkinto ulkomailla: LLM

Oikeustieteen kandin- tai maisterin tutkinnon suorittaneet voivat lähteä suorittamaan vuoden kestoista LLM-tutkintoa ulkomaille. LLM sopii sinulle joka haluat syventää oikeustieteen osaamistasi ja hyödyllistä kansainvälistä kokemusta. LLM-tutkinto ei vastaa Suomen oikeustieteen maisterin tutkintoa, vaan sitä voidaan pitää yliopistollisena täydennyskoulutuksena.

Oikeustieteen koulutusta on tarjolla lähes kaikissa yhteistyöyliopistoissamme. Kiinnoistuitko oikeustieteistä yli rajojen? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää vaihtoehdoistasi Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Oikeustiede
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact