Media

Media

Opiskele maisterin tutkinto ulkomailla - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maisteriksi ulkomailla -info Helsingissä

07. toukokuu 2014 Helsinki
Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeasta ja haaveilet opintojen jatkamisesta ulkomailla? Tule KILROYn infotilaisuuteen kuulemaan lisää maisterin tutkinnon suorittamisesta ulkomailla.
Lue lisää

Ajatteletko luovasti? Oletko hyvä kirjoittaja? Kenties sinussa on PR-miehen tai naisen ainesta? Media-alan opinnot tarjoavat koulutusta näihin ja moneen muuhun viestintäalan työhön. Valitse käytännönkoulutusta tai enemmän teoriaa, joka tapauksesta kansainvälisistä suhteista on alalla hyötyä!

Freemover/ Vaihto-opinnot

Suomeessa opiskelevat voivat lähteä KILROY educationin kautta vaihtoon ja sisällyttää opinnot suomalaiseen tutkintoonsa. Nykymaailmassa kansainvälinen kokemus ja osaaminen on tarpeen, joten ulkomailla suoritettava opintojakso sopii erinomaisesti osaksi viestinnän opintoja.

Bachelor-tutkinto

Median, journalistiikan ja viestinnän alan opintoja on runsaasti tarjolla kaikissa yhteistyöyliopistoissamme. Ohjelmaa valitessa kannattaa katsoa tutkintonimekettä syvemmälle, eri mitä kursseja ohjelma sisältää, vapaavalintaisten opintojen määrä sekä erikoistumisvaihtoehdot.

Tarjolla on mm. Communication, Corporate Communication, Cyber Studies, Digital Video, Film, Radio and TV Production, Journalism, Marketing, Media and Culture, Multimedia etc

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaminen vie pääsääntöisesti kolme vuotta. Pääsyvaatimuksena on lukion päästötodistus ja ylioppilastodistus.

Master-tutkinto

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat lähteä suorittamaan Master-tutkintoa ulkomaille. Kaikkiin ohjelmiin ei vaadita aiempia alan opintoja eli ohjelmat sopivat sekä niille, jotka haluavat syventää osaamistaan että niille, jotka haluavat perusosaamisen viestinnän alata tai laajentaa työelämässä hankittuja taitoja. Ohjelmat kestävät 12 - 24 ohjelmasta riippuen ja ovat hintaluokaltaan n. 4000 - 20000 euroa. Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Media
Ota yhteyttä
Kommentit
blog comments powered by Disqus
Contact