Matkailu- ja ravitsemusala

Matkailu- ja ravitsemusala

KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Marraskuussa opintoneuvontaa Turussa

11. marraskuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää
KILROYn opintoinfo Helsingissä.

Lokakuun info: tutkinto- tai vaihto-opinnot ulkomailla

22. lokakuu 2014 Helsinki
Oletko valmistumassa lukiosta tai ammattikoulusta, tai kenties jatkanut jo korkeammalle koulutusasteelle? Mietitkö ulkomaille lähtöä opintojen merkeissä? Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista!
Lue lisää

Matkailu- ja ravitsemusalalla sinua odottaa kansainvälinen turismi mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualan parissa, mutta muista, että matkailualalla on myös monia muitakin tehtäviä.

Unelmoitko kansainvälisestä urasta, jossa pääset matkustamaan ympäri maailmaa ja etsimään sopivaa työpaikkaa? Tykkäätkö asioida ihmisten kanssa ja tehdä töitä palveluammatissa? Sitten matkailu- ja ravitsemusala on juuri sinulle! Vuoteen 2018 arvioidaan matkailu-ja ravitsemusalalla olevan 300 miljoonaa työpaikkaa, joka on myös nopeimmin kasvava teollisuudenala maailmassa. Matkailu- ja ravitsemusalan opintoihin kuuluu tietenkin hotelli ja ravintola, mutta myös todella paljon enemmän. Tällä unelma-alalla pääset varmasti työskentelemään ympärimaailmaa.

KILROY educationin kautta hakevat pääsevät korkeatasoisiin kouluihin, jotka ovat läpäisseet meidän vaatimukset.

Dubai

Australia

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Matkailu- ja ravitsemusala
Ota yhteyttä
Contact