Kauppatieteet

Kauppatieteet - Kauppatieteiden opiskelu ulkomailla

Kauppatieteet

Economics, accounting, commerce, tourism, finance and many more! You name it! Business alan opinnoista löytyy jokaiselle liiketaloudesta kiinnostuneelle oma erikoistumisvaihtoehto! Mikä vaihtoehto Sinua kiinnostaa eniten?

Freemover/ Vaihto-opinnot

Kauppatieteitä tai matkailualaa Suomessa opiskelevat voivat lähteä KILROY educationin kautta vaihtoon. Yleensä ottaen opinnot on helppo saada osaksi suomalaista tutkintoa - opiskelijan tulee kuitenkin hyvissä ajoin keskustella korvaavuuksista omalla laitoksellaan. Ulkomailla opiskelu tuo uusia  mahdollisuuksia ja tarjolla on kursseja, joita Suomessa ei ole mahdollista opiskella.

Bachelor-tutkinto

Kauppatieteiden opiskelu ulkomailla antaa Bachelor-tutkinnon lisäksi runsaasti kansainvälistä kokemusta, joka on liike-elämässä erittäin tärkeää.

Tutkinnon suorittaminen kestää 3-4 vuotta yliopistosta ja maasta riippuen. Ensimmäinen vuosi on yleensä yleisiä kaupallisen alan opintoja ja toisena vuonna voi valita oman erikoistumisalan. Ohjelmaa valitessa onkin hyvä katsoa tutkintonimikettä syvemmälle ja tarkastaa erikoistumisvaihtoehdot ja esimerkiksi työharjoittelumahdollisuudet.

Valittavanasi on seuraavia aloja:

Accounting Advertising Business Administration Corporate Communication Commerce Economics Hospitality Management Finance Human Resource Management International Business Marketing Management PR Sports Management Tourism Management

Master of Business tai MBA-tutkinto ulkomailla

Kaupallisen alan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen ulkomailla vauhdittaa varmasti uraasi! Halutessasi voit erikoistua vain tiettyyn alaan tai tehdä yleisemmä tutkinnon valitsemalla kursseja eri kaupallisen alan linjoilta. Tarjolla on vaihtoehtoja, jossa voit suorittaa tutkinnon 9-12 kuukauden aikana, joten työelämästä ei ole tarve olla pois pitkää aikaa. Englanninkielisissä maissa suoritettuihin Master-tutkintoihin on suhtauduttu todella positiivisesti ja kansainvälistä kokemusta hyvästä yliopistosta on vaikea korvata muilla tavoin. Master of Business-tutkintoihin ei vaadita edeltävää työkokemusta. Toimitko yrityksen tai valtionhallinnon johtotehtävissä? Haluatko hankkia uusia ideoita ja kaupallisen alan tietämystä? Kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu MBA-tutkinto on Sinulle sopiva vaihtoehto! MBA-tutkintoihin vaaditaan 2-7 vuotta työkokemusta. Onko ero Master of Business ja MBA-tutkinnon välillä epäselvä? Katso lisätietoa FAQ-osiostamme Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Kauppatieteet
Ota yhteyttä
Contact