Insinööri

Insinööri

KILROY tarjoaa opintoneuvontaa myös Turussa.

Marraskuussa opintoneuvontaa Turussa

11. marraskuu 2014 Turku
Haaveiletko opiskelusta tai työharjoittelusta ulkomailla? Varaa aika KILROYn opintoneuvontaan Turkuun kekustelemaan lisää tutkinto- ja vaihtomahdollisuuksista. Welcome to study abroad!
Lue lisää
KILROYn opintoinfo Helsingissä.

Lokakuun info: tutkinto- tai vaihto-opinnot ulkomailla

22. lokakuu 2014 Helsinki
Oletko valmistumassa lukiosta tai ammattikoulusta, tai kenties jatkanut jo korkeammalle koulutusasteelle? Mietitkö ulkomaille lähtöä opintojen merkeissä? Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista!
Lue lisää

Oletko utelias ja kiinnostunut siitä, miten jokapäivänen elämämme on muovattu ja rakennettu ympärillemme? Haluaisitko sinä olla osa tätä suunnittelua ja muovata tulevaisuutta? Onko sinulla innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja, jotka johtavat kehitykseen?

Mikäli tunnistit itsesi näistä tulevaisuuden haasteista on asioiden järkeistäminen ja suunnittelu olennainen osa sinua! Insinööri koulutus ja tutkinto ovat kuin suunniteltu sinua varten. Opiskelumahdollisuuksia on valittavana useilta eri tekniikan aloilta. Tutustu eri alojen kuvauksiin ja löydä mieleisesi rakennustekniikasta, ympäristönsuunnittelusta tai vaikka nanoteknologiasta. Vaihtoehtoja on useita. Olit sitten vaihto-opiskelua suunnitteleva tai mielessäsi koko tutkinto ulkomailla, reissuun kannattaa lähteä. Ulkomailta löydät myös ne suuntautumiset ja erikoistumiset, joita meillä ei ole vielä tarjolla.

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Insinööri
Ota yhteyttä
Contact