Insinööri

Insinööri

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää

Oletko utelias ja kiinnostunut siitä, miten jokapäivänen elämämme on muovattu ja rakennettu ympärillemme? Haluaisitko sinä olla osa tätä suunnittelua ja muovata tulevaisuutta? Onko sinulla innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja, jotka johtavat kehitykseen?

Mikäli tunnistit itsesi näistä tulevaisuuden haasteista on asioiden järkeistäminen ja suunnittelu olennainen osa sinua! Insinööri koulutus ja tutkinto ovat kuin suunniteltu sinua varten. Opiskelumahdollisuuksia on valittavana useilta eri tekniikan aloilta. Tutustu eri alojen kuvauksiin ja löydä mieleisesi rakennustekniikasta, ympäristönsuunnittelusta tai vaikka nanoteknologiasta. Vaihtoehtoja on useita. Olit sitten vaihto-opiskelua suunnitteleva tai mielessäsi koko tutkinto ulkomailla, reissuun kannattaa lähteä. Ulkomailta löydät myös ne suuntautumiset ja erikoistumiset, joita meillä ei ole vielä tarjolla.

Löydä yliopistot, jotka tarjoavat tämän alan opintoja:

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Insinööri
Ota yhteyttä
Contact