Master–tutkinto

Suorita Master-tutkinto ulkomailla ja kerää samalla kansainvälistä kokemusta
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
Maisterin tutkinnon suorittaminen ulkomailla on kokoajan yleistymässä. Maisterin tutkinto lisää kilpailukykyäsi sekä kansainvälisillä että kotimaisilla työmarkkinoilla.

Master- eli maisterin tutkinto

Maisterin tutkintovaihtoehtoja löytyy lähes kaikilta alalta. USA:ssa ja Kanadassa maisterin tutkinto on kestoltaan kaksi vuotta. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa maisterin tutkinnon suorittaminen vie noin 1 - 2 vuotta.

Mitä Master-opinnot ovat?

Bolognan prosessi on Eurooppalaisen korkeakoulualueen (EHEA) järjestämä yhtenäistämisprosessi. Se jakaa korkeakoulutuksen kolmeen tasoon: Bachelor (kandi), Master (maisteri) ja PhD (tohtori).

Tämä jako helpottaa ulkomailla suoritettavan opiskelun suunnittelua ja on apuna myös työnantajille, auttaen heitä arvioimaan suoritettujen opintojen tasoa.

Maisterin opinnot ovat alemman korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavia opintoja. Jos et voi lähteä suorittamaan koko maisterin tutkintoa ulkomaille, jotkut yliopistot tarjoavat mahdollisuuden opiskella maisterin tason kursseja lyhyempänä kokonaisuutena ja saada Graduate Certificate tai Graduate Diploma -tutkinto.

 

Opintotasot

Kansainväliset tutkintovaihtoehdot

Undergraduate

Associate degree (2 vuotta)

Bachelor's degree (3 - 4 vuotta)

Postgraduate

Graduate Certificate (½ - 1 vuosi)

Graduate Diploma (1 vuosi)

Master's degree (1 - 2 vuotta)

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelu ulkomailla

 

Contact