Bachelor–tutkinto

Suorita Bachelor-tutkinto ulkomailla
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
Kuka voi suorittaa Bachelor-tutkinnon ulkomailla?

Bachelor- eli kandin tutkinto

Kuka tahansa, joka voi hakea korkeakouluopintoihin Suomessa, voi myös hakea suorittamaan Bachelor-tutkintoa ulkomailla.

Bachelor-tutkinto on kestoltaan normaalisti 3 - 4 vuotta ja vastaa Suomen kandin tutkintoa tai alempaa amk-tutkintoa.

Pääsyvaatimukset Bachelor-tutkintoa suorittamaan

Pääsyvaatimukset vaihtelevat maan, yliopiston ja alan mukaan. Jotkut yliopistot vaativat myös tietyille aloille pyrittäessä, että olet suorittanut pitkän oppimäärän tietyn aineen kursseja. Esimerkiksi lääketieteen ohjelmiin on kovat vaatimukset. Suurimpaan osaan taide- ja design-puolen linjoista vaaditaan portfolio. Tämän lisäksi voidaan vaatia englannin kielen tasotesti, yleensä TOEFL tai IELTS. Osa yliopistoista hyväksyy (tietyin ehdoin) lukion englannin arvosanan todisteeksi kielitaidosta.

Lue lisää kielitesteistä.

KILROY educationin opintoneuvojat auttavat sinua opintojen suunnittelussa, jotta voit valita Bachelor-tutkinnon, joka parhaiten vastaa toiveitasi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi.

Suorittamalla Bachelor-tutkinnon ulkomailla, saat elinikäisiä ystäviä ja luot tärkeitä kansainvälisiä ja paikallisia verkostoja tulevaisuutta ja työelämää ajatellen. Moni ulkomailla opiskellut päätyykin opintojen loputtua hakeutumaan myös työelämään samassa maassa.

Jos haluat kuulla lisää Bachelor-tutkintojen pääsyvaatimuksista edustamissamme yliopistoissa, otathan yhteyttä KILROY educationiin. Opintoneuvojamme kertovat mielellään lisää.

Opiskelu ulkomailla

 

Contact