Opiskelu ulkomailla

Ulkomailla opiskelu antaa paljon uusia ja jännittäviä kokemuksia
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
KILROY on apunasi olitpa sitten lähdössä suorittamaan koko kandin tutkintoa tai maisterin tutkintoa ulkomaille. Voit myös lähteä vaihtoon ulkomaille lukukaudeksi tai kahdeksi osana kotimaassa suoritettavia korkeakouluopintojasi. Eri vaihtoehtoja opintoihin ulkomailla löytyy rajattomasti.

Korkeakoulututkinnot

The Bologna Process on kansainvälinen yhteistyö, joka jakaa korkeakoulutuksen kolmeen tasoon: Bachelor (kandi), Master (maisteri) ja PhD (tohtori).

Tämä jako helpottaa ulkomailla opiskelun suunnittelua ja on apuna myös työnantajille, auttaen heitä arvioimaan suoritettujen opintojen tasoa.

Seuraavasta taulukosta näet jaon ulkomailla tarjolla olevista tutkinnoista.

Opintotasot

Kansainväliset tutkintovaihtoehdot

Undergraduate

Associate degree (2 vuotta)

Bachelor's degree (3-4 vuotta)

Postgraduate

Graduate Certificate (½-1 vuosi)

Graduate Diploma (1 vuosi)

Master's degree (1-2 vuotta)

 

 

 

 

 

 

 

Study Abroad -ohjelmat

Study Abroad -ohjelmat antavat mahdollisuuden suorittaa yksi tai kaksi lukukautta opintoja valitsemassasi kohdemaassa. Normaalisti oma korkeakoulusi pystyy hyväksi lukemaan yhden tai kaksi ulkomailla vaihdossa suoritettua lukukautta osaksi kotimaassa suorittamaasi tutkintoa. Lue lisää Study Abroad -ohjelmista.

Bachelor -tutkinto (kandi) ulkomailla

Suoritettuasi toisen asteen opinnot (lukio tai ammattikoulu) voit hakea suorittamaan Bachelor -tutkintoa (kandi) ulkomailla. Bachelor -tutkinnon suorittaminen vie normaalisti 3-4 vuotta. Lue lisää Bachelor-tutkinnoista ulkomailla.

Master -tutkinto (maisteri) ulkomailla

Kandin tai alemman ammattikorkeakoulututkinnon (Bachelor's degree) suoritettuasi voit hakeutua maisterin opintoihin ulkomaille (Master's degree). Maasta ja yliopistosta riippuen maisterin tutkinto on kestoltaan 1-2 vuotta. Lue lisää Master-tutkinnoista (maisteri) ulkomailla.

Contact