Kurssien hyväksilukeminen

Hae vaihdon aikana suoritettaville kursseille hyväksilukua omasta oppilaitoksestasi
KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

KILROY Study Abroad 2014 -opiskelutapahtuma

13. syyskuu 2014 Helsinki
Tervetuloa tapaamaan KILROYn opintoneuvojia ja yhteistyöyliopistojen edustajia. Yhdessä he osaavat vastata kinkkisimpiinkin kysymyksiin opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla.
Lue lisää
Joskus vaihdossa suoritettavien kurssien valinta voi olla haastavaa ja välillä voi käydä, että vaihtolukukauden alkaessa huomaatkin, että olisit mieluummin suorittanut jotain muita kuin ennakkoon valitsemiasi kursseja. Suurin osa vaihto-yliopistoista antaa opiskelijoiden vielä vaihtaa kurssivalintoja lukukauden alussa. Sinun on kuitenkin hyvä muistaa, että tarvitset oman oppilaitoksesi ennakkohyväksynnän myös uusille kurssivalinnoillesi.

Vaihdossa suoritettujen kurssien hyväksilukeminen

Jos suunnittelet suorittavasi lukukauden tai kaksi vaihdossa osana Bachelor tai Master -tutkintoasi, oppilaitoksesi tulee hyväksyä vaihdossa suoritettavat kurssit. Tämä on kaksivaiheinen prosessi: Ensimmäinen vaihe on saada ennakkohyväksyntä valitsemillesi kursseille omasta oppilaitoksesta. Toinen vaihe on hakea suorittamillesi kursseille hyväksilukua vaihdosta palattuasi. Hyväksiluetut kurssit tulevat näkymään osana kurssisuorituksiasi. Kurssien hyväksilukeminen vaihtelee oppilaitoksittain, mutta yleisesti kurssit ovat hyväksiluettu osaksi opiskelijan opintosuunnitelmaa erittäin hyvin. KILROY educationin opintoneuvojat ohjeistavat sinua tästä prosessista, mutta oma yliopistosi tekee näistä päätökset, joten päästäksesi alkuun, ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajaasi selvittääksesi miten prosessi omassa oppilaitoksessasi toimii.

Contact